Bölgesel amatör lig 5. Grupta mücadele eden Nevşehir temsilcimiz Kapadokya Göreme spor pazar günü sahasında oynayacağı 68Aksaray Belediyespor müsabakasının hazırlıklarını tamamladı.

2018-2019 Sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde Nevşehir'i temsil edecek olan Kapadokya Göremespor hafta sonu oynayacağı ligin ilk maçı öncesi hazırlıklarını Nevşehir Gazi stadında dün yaptığı antrenmanla sürdürdü yarın oynanacak maç için kampa girdi. Kapadokya Göremespor bu maçta önce centilmence bir mücadele ve galibiyet ile lige başlamak istiyor.

Soydemir: Kazanan Dostluk Olsun!

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta mücadele eden K.Göremespor ile 68Aksaray Belediyespor arasında yarın oynanacek olan maçla ilgili açıklama yapan Kulüp İkinci Başkanı Mehmet Ali Soydemir, sağduyu çağrısında bulundu, "İki komşu şehir takımları arasında yıllardır devam eden olumsuz rekabete artır dur diyelim. " dedi.

Soydemir, "Düşmanlığın kimseye faydası yok . Bizler aynı toprakların insanlarıyız ve artık birbirimize zarar vermekten vazgeçelim.  İki kulüp taraftarlarını sağduyulu olmaya davet ediyorum. Futbol dışı olaylardan nemalanan insanlara fırsat vermeyelim. Bu düşmanlığı bitirmek için yarın büyük bir fırsat. Herkes taşın altına elini koymalı. Bizlere yakışan budur. Aynı düşünce ve fitriyatla Aksarayspor kulübününde hareket etmesini diliyorum." dedi.

Teknik Direktorü İsmail Güzel'de yaptığı açıklamada" maç öncesi son idmanı tamamlayarak kampa girmiş bulunuyoruz. Amacımız seyircimiz önünde önce güzel bir futbol izlettirmek ve onlara galibiyet hediye etmek istiyoruz" dedi.

23 Eylül 2018 
Saat: 15:00
Nevsehir Gazi Stadı
Kapadokya Göremespor - 68 Aksaray Belediyespor 
Sezonun ilk maçına herkesi bekleriz. 
Sende gel, takımını yalnız bırakma! 
Kapadokya Göreme Spor

HABER: Mustafa Ferveren