Nevşehir 1.amatör Kümede haftanın maçı olarak gösterilen ve  iki güçlü ekibini karşı karşıya getiren karşılaşmasında Kapadokya Göremespor ile Nevşehir Üniversitesi futbol takımları 2-2 berabere kaldılar.

 

Nevşehir 1.amatör Küm B.Grubunun güçlü ve iddialı iki ekibi Kapadokya Göremespor ile Nevşehir Üniversitesi futbol takımları bugün 3.nolu futbol sahasında Saat:15:00 te karşı karşıya geldiler.

Hava şartları ve zeminin futbol için elverişli olduğu çok sayıda futbol severin izlediği karşılaşmada her iki ekipte karşılaşmayı izleyenlere zevkli çekişmeli bir karşılşam izlettirdikleri için öncelikle her iki ekibide kutluyoruz.

Genel olarak Fair Play içinde geçen karşılaşmada Nevşehir Üniversite spor ‘un maçın ilk dakikalarında elde ettiği Penaltı golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen bu golden hemen 10 dakika sonra bu defa K.Göremesporun golu geldi ve maç 1-1 beraberliğe taşındı.İlk yarının ilerleyen dakikalarında bu kez Nevşehir Üniversite futbol takımı bir gol daha bularak ilk yarıyı 2-1 önde kapadı.Daha sonra Nevşehir Üniversitesinden 1 futbolcunun kırmız kart görmesi sonrası 10 kişi devam eden maçta K.Göremespor ikinci yarısında bulduğu golle durumu 2-2 ye taşıdı maçın ilerleyen dakikalarında takımların mücadelesinden gol sesi çıkmayınca Nevşehir 1.amatör kümede haftanın maçında Nevşehir Üniversitesi ile K.Göremespor maçı 2-2 berabere tamamlandı.

 

K.Göremespor un T.Direktörü Süleyman Yücefaydalı ile Nevşehir Üniversitesi Futbol Takımı T.Direktörleri Tarkan Güney maç öncesinde bir birlerine başarılar dilediler.

 

K.Göremespor un Kaptanı Muhsin Özdemir ile Nevşehir Üniversitesi T.Direktörü Tarkan Güney FİB Haber Objektiflerine bu önemli maç öncesinde şu açıklamalarda bundular.

 

Videoyu aşağıdan takip edebilirsiniz.