Spor Toto Bal ligi 5.Grup ikinci yarı ilk maçında pazar günü oyanacak olan Anadolu derbisinde Nevşehir Spor GK - 68 Aksaray Bld Spor maçı taraftara ücretsiz olduğuna ilişkin bilgilendirme hafta içinde yapılan açıklama ile duyrulmuştu. Son açıklama ile Gazi stadı tribününe girecek taraftarların nüfus cüzdanı kontrolü yapıldıktan sonra stada alınacağı açıklandı.

Nevşehirspor yönetimi her hangi bir mağduriyet yaşanmaması için taraftarlardan nüfus cüzdanlarını da yanlarında getirmelerini istedi.

Konuyla ilgili Nevşehirspor Kulübünden yapılan açıklama şöyle;

Nevşehirspor-68Aksaray Bld.spor maçına taraftarlar nüfus cüzdanı ile alınacak

"Spor Toto Bal ligi 5.Grup ikinci yarı ilk maçında Pazar günü Gazi Stadyumu'nda oynanacak Nevşehir Spor GK - 68 Aksaray Bld Spor karşılaşması öncesi Yönetim Kurulumuz maç günü herhangi bir sorunun yaşanmaması adına, Stadta karşılaşmayı izlemek üzere giriş yapacak sporseverlerin Gazi Stadyumu'nda görev yapacak Özel Güvenlik tarafından Nüfus Cüzdanları incelenerek tribünlere girişine izin verilmesi kararını almıştır. Karşılaşmayı izlemek için stada gelecek sporseverlerin herhangi bir mağduriyete uğramamaları için maç günü tribünlere giriş yaparken yanlarında nüfus cüzdanlarını mutlaka bulundurmaları gerekmektedir."

Öte yandan Nevşehirspor Kulübünün almış olduğu karar sonrası Kırmızı-Beyazlı taraftarlar Nevşehir Spor GK - 68 Aksaray Bld Spor maçını Gazi stadından  ücretsiz olarak izleyebilecek.

Nevşehir Spor GK - 68 Aksaray Bld Spor
14.01.2018 Pazar Günü
Yer:Gazi Stadı
Saat: 14:00
Giriş Ücretsizdir
Haydi Nevşehir, Avanos, Acıgöl, Ürgüp ,Derinkuyu ,Hacıbektaş ,Kozaklı, Gülşehir...
Tüm Belde Köy Kasaba Bu Büyük Günde Sende Gazi Stadına Nevşehirde Hayat Duracak Gazi Stadı Dolacak...
Nevşehir Sporumuz Şampiyon Olacak...