Kozaklı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde 8 farklı branşta açılan yaz spor okulu kursları yoğun ilgi gördü. Yaz spor okullarında; Futbol,yüzme, voleybol, basketbol,kick boks, okçuluk,atletizm ve mesa tenisi gibi kurslar bulunuyor Kursların yanında velilerde unutulmadı Spor Merkezinde bayanlara özel step-aeorobik kursuda yapılıyor.

Kozaklı Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü bünyesinde başlayan kurslara katılan gençler, sosyalleşmenin ve kendilerini geliştirmenin keyfini yaşıyor.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Deniz HACIBEKİROĞLU:" Çocuk ve gençlerimize spor kültürünü aşılamak, sporu sevdirmek, spor yapma alışkanlığı kazandırmak, sosyal ve kültürel yönden gelişmelerini sağlamak, yazın boş zamanlarını sporla değerlendirmek ve tüm Kozaklıyı farklı Spor branşlarıyla tanıştırıp sporu yaşamın bir parçası haline getirmek hedefimizdir. HACIBEKİROĞLU Uzman eğitmenler gözetiminde 8 branşta eğitim alacak çocuklarımızın aynı zamanda yeni arkadaşlıklar ve dostluklar edinerek sosyal gelişimde sağlayacaklarını ifade etti.

Kozaklı Sportif Eğitim Uzmanı Necati GENCEL:"Çocuk ve gençlerimizi her türlü zararlı alışkanlıklardan korumak, ruh ve beden sağlığı yerinde fizyolojik ve psikolojik sağlamlığa sahip, yetenekli ve kabiliyetli gençleri Türk sporuna kazandırmak, Güçlü bir alt yapı oluşturmak amacıyla her yıl okulların yaz tatiline girmesiyle başlayan Spor Merkezlerimiz de tecrübeli antrenörlerimiz nezaretinde sportif çalışmalarımız yürütülmektedir." dedi.