Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı bulunan Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 2015-2016 Kozaklı kurumlar arası Futbol Turnuvasında şampiyon olarak, kupayı Vitrinine koymayı başardı.

Kozaklı Kaymakamlığı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş olan 2015-2016 kurumlar arası futbol turnuvasında final maçına kadar gelmeyi başaran Kozaklı FTR Futbol Takımı final maçında da rakibini 4-2 mağlup ederek Şampiyonluk Kupasını kazandı. Takıma kupasını Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve Kozaklı İlçe Kaymakamı Kemal Duru verdi. Takım oyuncularını ayrı ayrı tebrik eden Ceylan oyunculara ileri de düzenlenecek olan Turnuvalarda da başarıların devamını diledi.
Genel Sekreterimiz Uzm. Dr. Muhammet Çömçe de Şampiyonluktan duymuş olduğu mutluluğu dile getirerek başta Hastane Yöneticisi olmak üzere tüm takım oyuncularını tebrik etti. Ayrıca futbola ilgi duyan hasta ve refakatçiler de hastanenin şampiyon olması nedeniyle çok sevindiklerini ve böyle bir hastanede tedavi oldukları için kendilerini çok şanslı hissettiklerini söylediler.