Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Kozaklı'ya yapılan 250 seyirci kapasiteli spor salonunun inşaatı tamamlandı.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı mevcut spor salonları arasında en son teknoloji ile Kozaklı ilçesine yapılan spor salonunun inşaatı tamamlandı ve çevre düzenlenmesinin bitirilmesinin ardından da açılışı gerçekleştirilecek.

 

Kozaklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ahmet Deniz Hacıbekiroğlu, AA muhabirine yaptı açıklamada, Kozaklı'ya yapılan spor salonunun il müdürlüğüne bağlı salonlar arasında şu anda en yeni ve en son teknoloji kullanılarak yapıldığı için en iyisi olduğunu söyledi.

 

Spor salonunun 1 yıldan daha az bir sürede tamamlandığını ve şu anda içinde temizlik faaliyetlerinin devam ettiğini belirten Hacıbekiroğlu, salonun 2 adet sporcu soyunma odası, 1 tane hakem soyunma odası, 1 tane engelli soyunma odası ve tuvaleti, kafeterya ve diğer sosyal alanlardan oluştuğunu kaydetti.

 

Salonunun zemininde farklı bir teknoloji olan PVC kullanıldığını ve oyun salonunu çevreleyen duvarların sporcu yaralanmalarının önüne geçmek için sert olmayan malzemelerle kaplandığını ifade eden Hacıbekiroğlu, şunları kaydetti:

 

"Kozaklı'mıza yapılan spor salonumuz 1 yıldan az bir sürede tamamlandı. Şu anda içinin temizliği yapılıyor. Çevre düzenlemesi de yapıldıktan sonra açılmaya hazır hale gelecek. Salonumuz dışında kalan alanda da bazı düzenlemeler olacak. Özellikle dışarıda bir tenis kortu voleybol ve basketbol sahası yapılabilecek bir alanımız var. Burasını da değerlendirip gençlerin hizmetine sunmayı düşünüyoruz. Kozaklı için önemli bir eksik, bu salonun açılmasıyla son bulacak. Burada emeği geçen bu tesisi Kozaklı'ya kazandıran herkese teşekkür ediyorum." dedi.