Nevşehir 1.Amatör küme A Grubunda zirve mücadelesi veren Kapadokya Göreme Spor ile Suvermez Kale Spor karşılaşmasında gülen taraf K. Göremespor oldu. Grupta 6 da 6 Yaparak Nağmalup Liderliğini Sürdürdü .Kapadokya Göreme Spor : 2 Suvermez Kale Spor : 1

TFF Nevşehir 1. Amatör küme A. Grupta zirve mücadelesinde olan Kapadokya Göreme Spor ile Suvermez Kale Spor arasında oynanan ve doksan dakikası gergin geçen maçta son gülen 2-1’lik skorla Kapadokya Göreme Spor oldu.

Avanos Çim Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası oldukça keyifli ve bir o kadar da gergin geçen maçta son gülen Suvermez Kale Spor karşısında Göreme Spor oldu. Maça her iki takım da kontrollü ve orta sahada top çevirerek başladı. İlk yarıda karşılıklı ataklarla geçilen maçta her iki takımın kalecileri kalelerini kapattı. İlk yarı yapılan her atakta her iki takım ileri uç elemanları bir türle kalecileri geçemeyince müsabakanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Goller ikinci yarıda geldi
İkinci yarıya da iki takım da ilk yarıdaki oyun anlayışı ile başladı. Zevkli geçen Maçın sonucu K. Göreme Spor lehine 2-1 oldu. Atılan bu son golün ardından başka gol olmadı ve müsabaka K. Göreme Spor’un 2-1 üstünlüğü ile noktalandı.


Kapadokya Göreme Spor : 2
Suvermez Kale Spor : 1​

Final Gibi Karşılaşma da K.Göremespor bu galibiyetle rakibine 3 puan fark atmış oldu.