ÜNVER’DEN NEVŞEHİRSPOR’A 20 BİN LİRA PRİM
Ziraat Türkiye Kupası  ön eleme grubunda  geçtiğimiz Çarşamba günü , Sivas 4 Eylül Spor ’u mağlup ederek,  yarın gerçekleştirilecek 2. Tur müsabakalarına katılma hakkını kazanan Nevşehirspor ,kura çekimine Belediye Başkanı Hasan Ünver’in galibiyet primi için söz verdiği 20 bin liralık moral ile katılacak.
Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur ön eleme grubunda oynayacağı  Sivas 4 Eylül  müsabakası öncesinde Nevşehirspor’ lu futbolcuları soyunma odasında ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, sporculardan bir üst tura çıkmaları halinde 20 bin lira prim vereceğini vaat etmişti.
Nevşehirspor ’un rakibini 2-1 lik sonuçla yenerek 2. Tur müsabakalarına katılma hakkını elde etmesinin ardından 20 bin liralık çek, Nevşehirspor Kulübü Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin’e, Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından takdim edildi.
Nevşehirspor Kulüp futbolcuları  Evren, Ali ve Atilla’nın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, futbolculardan çok çalışmalarını ve kendilerine verilen görevi en iyi bir şekilde yapmalarının , hedeflenen düzeye ulaşmada ana etken oluşturduğunu söyledi.
Ünver, takımın başarı çıtasını her zaman için bir üst noktaya ulaştırması gerektirdiği düşüncesini paylaştığını ifade ederek, siyasette de sporda da başarı çıtasının sürekli en üst hedeflerde tutulmasının gerektiğini vurguladı.
Başarıya endeksli bir çabayı ortaya koyduğunu aktaran Ünver  futbolculara bundan sonraki BAL liği ile Ziraat Türkiye Kupası’nda başarılar diledi.Ünver ,başarmaları halinde sürekli futbolcuların yanında olacağını sözlerine ekledi.
Ünver,daha sonra 20 bin liralık galibiyet primine ilişkin sembolik çek’i Nevşehirspor Kulüp Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin’e teslim etti.