Civelek Köyü İmamı Veysel Bilen düzenlenen bu organizasyon ile hem öğrencilerin Kuran Kursuna devam etmelerini sağladıklarını hemde spora teşvik ettiklerini söyledi.
Kuran Kursuna aralıksız devam eden ve başarılı olan öğrenciler arasından seçerek takım kurduklarını söyleyen Bilen "yaz aylarında çocukları bir arada tutmak biraz zor oluyor. Özellikle köy yerlerinde çocuklar zaman geçirecek aktiviteler arıyorlar. Bizde çocukların bu istekleri doğrultusunda futbol organizasyonu  düzenleyelim istedik. Kuran kursumuza aralıksız olarak devam eden başarı gösteren  öğrencilerden her hafta bir takım oluşturuyoruz. İlk olarak geçen hafta Eski Yaylacık köyü Kuran Kursu öğrencileri ile halı saha maçı yaptık. Bu hafta da Gümüşkent Köyü Kuran Kursu öğrencileri ile maç yaptık. Her ne kadar maçı 5-4 Civelek Köyü öğrencileri kazansa da sonuçta kazanan çocuklar ve dostluk oldu."dedi.
Organizasyona katılan Gümüşkent Köyü İmamı Yasin Şimşek de "öğrenciler açısından çok güzel bir organizasyon. Veysel hocam teklif eder etmez kabul ettik ve hemen bir takım kurarak organizasyona destek olduk. Bu sayede çocukların yaz kuran kurslarına katılımları artarak devam ediyor. Bu organizasyonu düşünerek hayata geçiren Civelek Köyü imamı Veysel Bilen hocamıza da teşekkür ediyorum"dedi.