NEVŞEHİR(MHA) Satranç İl Temsilciliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenecek olan 1. kademe Satranç Yardımcı Antrenörlüğü kursu için müracaatlar sürüyor.

Kursa katılmak isteyenlerin; Dilekçe (Açık Adresli, telefon ve e-posta adresi yazılı), Diploma Sureti Noter Onaylı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden cezaları olmadığına dair yazı (aslı), Kursa katılacak adaylardan 170 TL ücret alınacak. Daha önce 100 TL yatıranlar kurstan önce kalan eksik parayı yatırmaları gerekmekte. Eksik evrakla kursa gelinmemelidir. Evrak GHSİM toplanmakta. (Kursiyerler Federasyonun İş Bankası Ankara Şubesi hesabına yatırıp dekontu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teslim edecekler.

2 adet vesikalık fotoğraf ( Erkek kursiyerlerden sakalsız ve kravatlı), Sağlık Raporu( Herhangi bir sağlık kurumundan alınabilir alamayan kursiyerler spor yapmalarına engel olacak sağlık sorunu olmadığına dair yazılı beyan da bulunabilirler) aslı, Savcılık iyi hal kağıdı aslı. (Görevdeki öğretmenlerden istenmeyecektir, diğer kamu kuruluşunda çalışan kursiyerler bu belgenin yerine kurumlarından görev yeri belgesi alabilirler, kamu kurumlarında çalışmayan kursiyerler mutlaka bu belgeyi getirecekler ), Nüfus cüzdanı fotokopisi, Ulusal sporcu olanlar ulusal sporcu belgesi getirecekler. Satranç sporu yaptığını belgelemek (sporcu lisansı-sporcu lisansı olmayanlar önce lisans sahibi olacak.