Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Masa Tenisi Turnuvası Türkiye Finali Grup Maçları Nevşehir'de Başladı. Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Adana, Aksaray, Antalya, Isparta, Karaman, Konya, Mersin, KYK Masa Tenisi takımları 16-21 Nisan tarihleri boyunca mücadele edecekler. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu tarafından 23. nccüsü düzenlenecek masa tenisi turnuvası Türkiye finali gurup maçları Nevşehir Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor salonunda start aldı.

Kredi Yurtlar Kurumu Masa Tenisi Turnuvası Türkiye Finali Grup Maçları Nevşehir Belediyesi Mehteran ekibinin marşları ve ardından Kredi Yurtlar Kurumu Nevşehir İl Müdürü Mehmet Sürücü'nün açış konuşmasıyla başladı.

Düzenlenen müsabakalar hakkında açıklamalarda bulunan Nevşehir Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mehmet Sürücü; "Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğünün 81 ilde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile birlikte tüm Türkiye de başlatmış olduğu basketbol, voleybol, masa tenisi, futbol, okçuluk, geleneksel Türk okçuluğu ve diğer müsabakalarla birlikte Nevşehir'de KYK voleybol turnuvasının 23. nccüsü düzenlenmiş bulunuyor. İlimize 9 ilden yaklaşık 100 sporcu ve teknik elemanları ile birlikte gelmiş bulunuyor. 16 - 20 Nisan tarihleri arasında ilimizde yapılacak olan final ve yarı final müsabakaları sonrasında gurup birincisi belli olacak. Birinci olacak takım ilini Türkiye şampiyonasında temsil edecek.Niğde, Osmaniye, Adana, Aksaray, Antalya, Isparta, Karaman, Konya ve Mersin, illerimizden gelen sporcularımız ile birlikte mücadele edeceğiz. Nevşehir'de ilk defa böyle bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Bu konuda bize ciddi anlamda destek sağlayan Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze ve voleybol federasyonu temsilcilerimize de teşekkür ediyoruz. Bir hafta boyunca Nevşehir'de müsabakalarla birlikte hem sporcu hem de öğrenci hareketleri açısından güzel bir hafta geçireceğimizi umuyoruz" dedi.