Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici Kırşehirspor - Nevşehirspor maçı öncesi www.fibhaber.com spor servisimize önemli açıklamalar yaptı.

Kırşehirspor Kulüp Başkanı Yalçın Aydın'ı telefonla arayan Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, 2016-2017 sezonu Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Turunda oynanacak olan Kırşehirspor - Nevşehirspor maçı öncesi iki kulüp arasında yep yeni bir sayfa açılmasını, İki kardeş ve komşu şehir takımları arasındaki hasımlığı bitirerek dostluğun başlangıcı olacak bir karşılaşma olması dileklerini iletti.

Kırşehirspor Kulüp Başkanı Yalçın Aydın'da Nevşehirspor Kulüp Başkanı Leblebici'ye teşekkür ederek aynı düşüncelerde olduğunu ve komşu şehir takımımızı en güzel şekilde misafir edeceklerini kazananın dostluk olmasını diliyorum dedi.

"BU MAÇ ARAMIZDAKİ DOSTLUK KÖPRÜSÜ KURSUN" 

Leblebici, "Pazartesi günü dost ve komşu şehre gidip bu niyetle karşılanacağımızı biliyoruz. Karşılıklı iyi niyetlerle kucaklaşıp, sahada iyi olanın kazanacağı bir maç olmasını diliyorum" dedi.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Leblebici kesinlikle taşkınlık istemiyoruz,  iki ezeli ve ebedi dost takımlarının mücadelesinde herşeyden önce dostluğun kazanacağı bir maç olması temennisinde bulundu.


Leblebici yaptığı açıklamada, Pazartesi günü komşu ve kardeş takım olan Krşehirspor'la karşılaşacaklarını belirterek, "Bu maçın önemi büyük. Sonuç ne olursa olsun ilişkilerimizin gelişmesi yönünden çok önemli. Nevşehirspor ve Kırşehirspor aynı guruptayız. İki kulüpte sahada ne kadar rakip olsa da saha dışında dostuz. 

Kırşehirspor - Nevşehirspor maçının iki şehri birbirine bağlayıcı bir etken olarak gördüğünü ifade eden Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, "İki şehir arasındaki mücadelenin ve rekabetin sadece saha içerisinde olmasını istiyoruz. Bizler saha içerisinde en yüksek mücadeleyi verirken, tribünlerin de buna uygun bir şekilde davranması tek dileğimiz. İki komşu kent, ortak havaalanı olan bir kent bu maç bizim aramızdaki dostluk köprüsü olsun. Hak edenin ve dostluğun kazanacağı bir maç olması tek arzumuz " şeklinde konuştu.


Kırşehirspor - Nevşehirspor 
29.08.2016 Pazartesi
Saat: 16.00
Ahi Stadı


Haber: Mustafa Ferveren