Fibhaber.com Spor servisi olarak kendisi ile görüştüğümüz Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Kırmızı - Beyazlı taraftarlara destek çağrısı yaptı.

Nevşehir Gazi stadında Açık trübünleri ücretsiz yaptıklarını hatırlatan Leblebici, şöyle konuştu: "Nevşehirspor olarak, eğer Şampiyon olmak istiyorsak, taraftarlarımızdan Ciddi anlamda desteğe ihtiyacımız var. Bunun için de birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekiyor. Nevşehirspor, taraftarlarıyla var olan, onların desteğiyle ayakta kalan ve çok sevilen bir kulüptür. Nevşehir'in en önemli markasıdır. Bu yüzden Hepimizin bu kulüp için elimizden geleni yapması gerekiyor." dedi.

Leblebici : " Taraftarlarımız o stadı tıklım tıklım doldursun!"

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, 3.Lig Yolunda Şampiyonluk için çok güçlü bir kadro kurulduğunu ve bunun içinde ne gerekiyorsa maddi manevi hiçbir fedekarlıktan kaçınmadıklarını ifade ederek, Bizim taraftarlarımızdan tek beklentimiz var o da bu şehrin Bal liginde tek temsilcisi ve tek umudu olarak kendi takımlarına sahip çıkmaları. Eğer başarı Şampiyonluk bekleniyorsa Bunun için de taraftarlarımızın desteği şart. Taraftarlarımıza sesleniyorum. Gelin, her maç stadı dolduralım. Gerçek taraftarı, gerçek Nevşehirspor'u herkes görsün. Hem kulübümüz yaşasın hem de hedeflerimize ulaşalım. 

“Taraftarlarımızın bu maçta stadı doldurmasını istiyoruz” açıklamasında bulunan
 Leblebici sözlerini şöyle sürdürdü; Taraftarlarımızın bu maçta stadı doldurmasını istiyoruz kendi sahamızda ilk kez taraftarımız önüne çıkacağımız bu çok önemli maçımızı karnaval havasında güzel bir sezon açılışı yapmak istiyoruz ve herkesi maça davet ediyorum. Ligde trübünü ücretsiz tek kulübüz, herkesi maça bekliyoruz.

"Bu maç bizim için çok önemli. Kendi sahamızdaki İlk maçımız ve evimizde taraftarımızın önünde oynayacağız diyen
 Kulüp Başkanı Leblebici, yarın taraftarların stadı tıklım tıklım dolduracağına inandığını belirterek, 'Son düdüğe kadar tam destek bekliyoruz. Yeni Hocamız , Teknik Heyet, Futbolcu ve Bütün yönetim olarak Çubuk maçına kilitlendik ve ilk iç saha maçımızda 3 puanla başlamak istiyoruz. Bütün takıma teknik heyete ve Nevşehir'de bizi destekleyen taraftara teşekkür ediyorum” dedi.

Yarın Günlerden NEVŞEHİRSPOR!

Öte yandan, Nevşehirspor, Çubukspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı ter idmanıyla tamamlayacak.

Futbol Federasyonu Nevşehirspor G.K  - Çubukspor F.A.Ş maçının hakemlerini de açıkladı.

Nevşehirspor G.K-Çubukspor F.A.Ş Maçını Afyon Bölgesinden Tayfun Sarı hakemleri yönetecek. Yardımcılıklarını Cihad Buyurgan - Burak Akdağ ,Anıl Çiftçi yapacaklar. Maçın gözlemcisi ise Ahmet Tepe ...

Bölgesel Amatör Lig 6.Grup 02/10/2016    15:00    Nevşehir Gazi Stadı         

Nevşehirspor Gençlik - Çubukspor Futbol A.Ş maçının ardından önümüzdeki haftayı Bay olarak maç yapmadan geçirecek.

İlk Haftanın Sonuçları:

MKE Kırıkkalespor - Yeşil Kırşehir Spor: 2-0
Zara Belediyespor - Yıldızeli Birlik Spor: 3-1
Talasgücü Belediyespor - Kayseri Şekerspor: 0-1
Sivas Demirspor - 68 Aksaray Belediye Spor: 0-0
Yozgatspor 1959 FK - Nevşehir Spor Gençlik: 2-1
Kazan Belediyespor - Yeni Altındağ Belediyesi Spor: 0-1

2. Hafta 
Bölgesel Amatör Lig 6. Grup' un 2. haftasında ise Kazan Belediyespor -BAY,
Nevşehir Spor Gençlik-Çubukspor Futbol A.Ş.,
68 Aksaray Belediye Spor-Yozgatspor 1959 FK,
Kayseri Şekerspor-Sivas Demirspor,
Yıldızeli Birlik Spor-Talasgücü Belediyespor, 
Yeşil Kırşehirspor-Zara Belediyespor,
Yeni Altındağ Belediyesi Spor-MKE Kırıkkalespor karşılaşmaları yapılacak.

HER MAÇIMIZ FİNAL :


"O Sene Bu Sene, Amatörde Son Sene"

Haydi NEVŞEHİR takımını yanlız bırakma... Bu hafta Hedef 5000 kişi... Açık tribün ücretsiz... Nevşehirspor için Yeni Teknik Direktörü ile Herşey yeni başlıyor...




Mustafa Ferveren