Nevşehirspor GK. Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, tekrar Profesyonel lige dönmek için kent olarak kenetlenmenin şart olduğunu söyledi. 

Leblebici, “Çok büyük bir so­rum­lu­lu­ğun al­tı­na gir­dik. Tüm so­run­la­rın üs­te­sin­den ge­le­bil­mek için hiçbir fedekarlıktan kaçınmadan ça­lı­şı­yo­ruz. El­bet­te, Her ku­lü­bün ol­du­ğu gibi bizim de sı­kın­tı­la­rı­mız var. Biz bir yan­dan he­de­fi­mi­ze ulaş­ma­ya ça­lı­şır­ken, bir yan­dan da bun­la­rı at­lat­ma­ya ça­lı­şı­yo­ruz” dedi.

Leblebici; "Bu şehir şampiyonluğu hak ediyor" 

Takımın Nevşehir ve Nevşehirlilerin ortak değeri olduğunu anlatan Leblebici, şunları kaydetti: "Bu şehrin tekrar profesyonel liglerde olması için Herkesin takıma sahip çıkması, kenetlenmesi önemli. Çünkü gerçekten zaferler böyle geliyor. Bizler de bu sorumluluğun farkındayız. Bu kenetlenme olduğu sürece biz de yönetim olarak mücadelemizi veriyoruz. Sezonu şampiyon olarak bitirmek istiyoruz. Bu şehir ve taraftarlarımız şampiyonluğu hak ediyor." dedi.


Nevşehirspor'un başarı için ayrışmaya değil birleşmeye ihtiyacı var...!

Nevşehirspor GK. Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, "Bu sene başarının ismini Şampiyonluk olarak belirlediklerini ve bu hedef doğrultusunda kulüp bünyesinde komisyonlar oluşturduklarını ifade ederek, şehrin tüm ileri gelenleri ve akil insanlarına seslenerek Nevşehirspor'un Şampiyonluğu noktasında bilgi ve becerileriyle katkı sağlayacağını düşünen her kim varsa mutlaka bu komisyonlarda yer almalı. 3.Lig hasretine son vermek için şimdi zaman kavga, nizah ayrışma değil zaman birlik ve beraberlik zamanı. Kimseden para pul beklemiyorum gelin takımımızın hedefleri için bilgi becerilerinizi ortaya koyup vereceğiniz manevi gücünüzle Şampiyonluğa birlikte yürüyelim" dedi.

Şampiyonluğun en önemli sırrının O şehrin Şampiyonluğu yek vucut olarak ne kadar isteyip istemediği ile doğru orantılı olduğunu ifade eden Leblebici, yaptığı tarihi açıklamasında Nevşehirspor'umuza el birliği ile tam destek olunması gerektiğini ifade etti.