Nevşehirspor GK. Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Tüm İlçe ve Belde Belediye Başkanlarını yarın oynanacak olan Türkiye Ziraat Kupası 1.Turunda oynayacakları Nevşehirspor - 68 Aksaray Belediye Spor Maçına Davet Etti.

DEĞERLİ BELEDİYE BAŞKANIM;

Nevşehir İlimizi Futbol Spor dalında BAL liginde Ziraat Türkiye Kupası mücadelelerinde temsil eden tek takımımız olan Nevşehir Spor G.K. 29.08.2016 tarihinde Kırşehir İlinde Yeşil Kırşehir Spor takımı ile yapılan ön eleme mücadelesini kazanarak adını 3. tur eleme karşılaşmalarına yazdırmıştır. Yapılan kura çekimi sonucunda 3. eleme turundaki rakibimiz 68 Aksaray Belediye Spor olmuştur.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme turu mücadelesinde Nevşehir Spor G.K. İle 68 Aksaray Belediye Spor arasında 06.09.2016 Salı günü saat 15 00 de Nevşehir Gazi Stadında yapılacaktır. Sizleri de Nevşehir İlimizin tek temsilcisi olan Nevşehir Spor G.K. bu mücadelesinde destek olmanızı ve aramızda görmek istiyoruz. Protokolde yerinizi ayırtmış durumdayız. Mücadeleyi İzlemeye geleceğiniz takdirde 0 (533) 969 07 56 numaralı telefona bilgi vermenizi rica ediyoruz.

Yönetim Kurulumuzda aldığımız karar gereği Nevşehir Spor G.K.' müzün bu sene BAL Liginde ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında Nevşehir İlinde yapılacak olan mücadeleleri izlemek isteyen halkımız için Açık tribün tarafına girişler ücretsiz olacaktır.

Saygıdeğer Başkanım sizden ricamız Yönetim Kurulumuzun almış olduğu maçların ücretsiz bir şekilde izlenebileceğini İlçenizde ve Beldenizde ki anons sistemleri ile ilan ederek duyurarak vatandaşlarımız ve halkımızı bilgilendirmeniz İlçenizden Beldenizden maçları izlemek için gelecek vatandaşlarımızın ulaşımını sağlayarak Nevşehir'imize ve Nevşehir Sporumuza gerekli desteği vermenizi yarın saat 15.00 de Nevşehir de ki Gazi Stadımızı bayram havasında coşkulu ve futbola aşık bir kent olduğunu herkese göstermek istiyoruz. Duyuru konusunda ve ulaşım konusunda vereceğiniz destek bizim için çok önemlidir bu konuda gereken hassasiyeti göstermenizi ve bize bu konularda yardımcı olmanızı rica ediyoruz,

      Bu hususlar kapsamında Saygılarımızla Gereğini Bilgilerinize arz ederiz.

      Nevşehir Spor Kulübü Yönetim Kurulu
 
                                                                                          Muzaffer LEBLEBİCİ
                                                                          Nevşehir Spor G.K. Yönetim Kurulu Başkanı