Nevşehirspor Kulüp Başkanlığından Geçtiğimiz günlerde istifa eden Muzaffer Leblebici, gerekli şartların oluşması halinde, Pazartesi itibariyle geç kalmadan görevi biran önce devretmeye hazır olduğunu açıkladı.

Leblebici yaptığı açıklamasında, "​Gerekli kanuni prosüdürün ne olduğunu bilmediğini ama bu işlemleri biran önce araştırır hiç zaman kaybetmeden Yeni Kulüp Başkanı Salih Dirikoç beye kulübü teslim ederiz." dedi.

Transfere Geç Kalınmamalı...

Nevşehirspor Kulüp Başkanlığından Geçtiğimiz günlerde İstifasını duyuran İş Adamı Muzaffer Leblebici; Geçen sene kulübün kendisine geç teslim edilmesi nedeniyle yaşadığımız ve eleştirdiğimiz duruma kendimizde düşmek istemiyoruz. Şampiyonluk yolunda transferlere geç kalınmaması adına, kulübü devretmek için gerekli işlemlerin başlatılarak biran önce devrini yapmayı arzuladığını ifade etti.



Leblebici, "Yeni Başkan Dirikoç ve ekibine başarılar diledi..."

Yeni Başkan Salih Dirikoç beyi ve yeni Yönetim Kurulunu da kutlayan Leblebici açıklamasında şunları ifade etti: " Yeni Başkan Salih Dirikoç bey, gençliği, donanımı, birikimi ve güçlü yönetimiyle eminimki bu sene bu güzel şehrin büyük hayali olan Şampiyonluk özlemini giderecektir. Nevşehir gerçekten bulunduğu yeri asla hak etmiyor. Benim tek arzum şehrin birlik ve beraberlik içerisinde tek yumruk olarak Salih Başkana tam destek verilerek sezon sonunda mutlu sona ulaşmasıdır.
 Ben Bu vesile ile bir kez daha Salih Dirikoç ve ekibini kutluyor başarılar diliyorum" dedi.