Nevşehir'de yatırımları ve istihdama katkıları ile spora ve eğitime destekleriyle büyük takdir toplayan fahri Nevşehirli hemşehrimiz İş Adamı Muzaffer Leblebici, gündeme özel merak edilen soruları ilişkin FİB Haber Merkezimize açıklamada bulundu. Leblebici, Nevşehirspor camiasının merakla beklediği Başkanlık konusunda ne dedi? Nevşehirspor Başkanlığına aday olacak mı? İşte tüm bu soruların cevabı haberimizde...

Leblebici'den Dobra Dobra Açıklamalar...

“Saygıdeğer Nevşehirliler,

Ben Gaziantep’te doğdum. Orada büyüdüm, orada okudum. Ancak iş ekmek kazanmaya gelince girişimci sanayici bir ailenin evladı olarak ülkemizin dört bir yanını memleketim benimsedim. Yalnızca Gaziantep’te değil, vatanımızın diğer şehirlerinde de istihdam sağlayarak ekmeğimi paylaşmayı kendime düstur edindim. Bilindiği üzere bunlardan biri de Nevşehir’dir.

Daha önce de ifade ettiğim gibi Nevşehir’in ekmeğini yiyip suyunu içen bir kişi olarak ben sizlerin fahri hemşehrisiyim. Bu şehrin sorununu kendi sorunu gibi benimseyen, sevincini coşkuyla yaşayan bir kardeşinizim, ağabeyinizim.

Bu sebepledir ki 13 yılın ardından Nevşehir’de yaşanan şampiyonluk coşkusunu en derinden hisseden kişilerden biriyim. Tabi bunda bir zamanlar Nevşehir gibi köklü bir kulüpte başkanlık görevinin şahsıma layık görülmesinin de etkisi büyüktür.

Nevşehirgibi ekmeğimi kazandığım ve paylaştığım şehirlerden biri de Düzce. Tıpkı Nevşehirspor gibi köklü bir kulübe sahip olan ve büyük başarıları hak eden Düzce, sezonun kritik bir döneminde Düzcespor’u bizlere emanet etti.

Nevşehirspor, bayrağı devrettiğim başarılı bir yönetim başkanlığında 13 yılın ardından 3. lig coşkusunu yaşarken Düzcespor’da ise şahsımın başkanlığında , 18 yılın ardından çıktığı Play Off’ta 2. Lig için final heyecanı yaşanıyordu.

Şimdi ise hem Düzcespor’u hem de Nevşehirspor’u yeni başarılara imza atacağı yepyeni bir sezon bekliyor. Ancak benim yeni dönemdeki planım, yaşadığım, çalıştığım, evim olarak benimsediğim bu şehirlerde sanayi ve ticari alanlarda yeni yatırımlar yaparak istihdam sağlamak, ülkemize faydalı olmaktır.

Bu sebeple, günden güne artan iş yoğunluğum dolayısıyla yeni sezonda gerekli zamanı ve özveriyi ayıramama endişesiyle Düzcespor için kulüp başkanlığına aday olmayacağımı açıkladım. Bilinmelidir ki aynı endişeyi Nevşehirspor için de yaşıyorum.

Şahsımın yeni sezon için Nevşehirspor’a bir kez daha başkan olarak uygun görüldüğüne dair yapılan haberler ve gelen bilgiler benim için büyük bir gurur kaynağıdır. Nevşehirspor her zaman içinde bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğum ve parçası olmakla gururlandığım köklü bir kulüptür. Ancak Nevşehirspor’a da aynı endişe ve gerekçelerle başkanlık için aday olma durumumum söz konusu olmadığının bilinmesini isterim. Bununla birlikte altını çizmek istediğim bir diğer konu ise Nevşehirspor’a sağlanacak katkının başkanlıkla ölçülemeyeceğidir.

Nevşehir’e olan desteğimiz nasıl artarak sürüyorsa, Nevşehirspor’a olan kazanımlarımız da yalnızca başkanlıkla sınırlı kalmayacaktır.Bu noktada, mevcut yönetimin ya da görevi devralacak yeni başkan ve yönetiminin her zaman destekçisi olacağımı belirtmek isterim.

Şahsi kanaatim ise bu şehre 13 yılın ardından şampiyonluk coşkusunu yaşatarak işini layıkıyla yaptığını kanıtlayan mevcut yönetimin yeni sezonda da görevine devam etmesinin doğru olacağı yönündedir.

Bu vesileyle Nevşehir’e yıllar sonra böylesine büyük bir heyecanı yaşatan futbolculara ve teknik heyete tek tek teşekkür ediyor, bayrağı gururla devrettiğimiz Nevşehirspor Kulüp Başkanı Sayın Salih Dirikoç ve yönetimini bir kez daha tebrik ediyorum.

Nevşehirspor gibi köklü bir kulüp için adımı telaffuz ederek şahsımı başkanlığa layık gören herkese teşekkür ederken, şimdiden gelecek sezondaki başkan ve yönetimine başarılar diliyor, Nevşehirspor’un yeni başarılarla yüzümüzü güldürmesini temenni ediyorum.

Saygılarımla.”

Muzaffer LEBLEBİCİ

Düzcespor Kulüp Başkanı

Nevşehirspor Eski Başkanı