Geçen sezonun büyük bir hayal kırıklığıyla sona ermesinin ardından gelecek yıl 3.Lig hedefine ulaşmak için kolları sıvayan Kırmızı-Beyazlıların çiçeği burnunda Başkanı Muzaffer Leblebici, Nevşehirsporlu taraftarların yüreğine su serpti. 

Yeni yapılanma ile Nevşehirspor da Kulüp Başkanlığı görevinde bulunacak olan, değerli İş adamı Muzaffer Leblebici, Konu hakkında FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında "Kimse endişe etmesin" dedi.

‘Camiamıza Yakışanı Alacağız’
Yeni yönetim oluşturulması konusunda hiçbir sıkıntı olmadığını belirten Leblebici, Sadece yönetimdeki kişi sayısını azaltmayı düşündüklerini ve önümüzdeki hafta içerisinde yeni yönetimin son haliyle şekillendirilerek kamuoyuna açıklayacağız. Önceliğimiz Güçlü ve uyumlu bir Yönetimle birlikte gelecek senenin planlanması konusunda ki çalışmalarımız devam ediyor. Gelecek hafta yaptığımız çalışmalar tam anlamıyla şekillenmeye başlayacak.”dedi.

"Biraz Daha Sabır..."
Transferde acele etmediklerini de belirten kulüp başkanı Leblebici, “Geçen yıl büyük özveri ve umutlarla kurulan takım başarısız oldu. Bu kez hata yapmak istemiyoruz. Zamanımız var acele etmeye gerek yok. Adım adım gideceğiz. Taraftarımızın ve camiamızın önde gelenlerinin beklentilerine uygun hareket edeceğiz. Amacına ulaşan bir Nevşehirspor oluşturacağız” diye konuştu.