Nevşehirspor taraftarına umut dolu mesajlar veren, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Kırmızı - Beyazlı taraftarların umutsuzluğa kapılmamalarını isteyerek güzel günlerin kendilerini beklediğini söyledi. 

Nevşehirspor’un başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Başkan Leblebici, Nevşehir’i ve Nevşehirspor’u çok sevdiğini söyledi.

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Fibhaber.Com spor servisine yaptığı açıklamasında," Taraftarlarımız hiç Merak etmesinler, her şey eskisinden çok daha güzel olacak" dedi...


Kötü Başladık Ama İyi Biriteceğiz!

Bal Lig ekiplerinden Nevşehirspor'un kulüp başkanı Muzaffer Leblebici, Yozgatspor deplasmanından da, kendi sahamızdaki Çubukspor karşılaşmasından da alınan sonuç ve oynanan futbolla hayal kırıklığı yaşadığını belirterek, "Benim yapımda yenilgi, mağlubiyet yok, her iki maçtanda galip gelmek isterdik, Ancak bazen futbolda işler istediğiniz gibi gitmiyor.
" dedi.

Son karşılaşmada Büyük Nevşehirspor taraftarlarının trübünleri doldurarak üzerine düşen görevi yaptıklarını belirten Leblebici, Tüm taraftarlarımıza destekleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Şuan daha işin başındayız. "Lige iyi başlayamadık ve üst üste iki üzücü mağlubiyetler aldık. Bunları telafi etmek, bu kötü gidişatı düzeltmek bizlerin elinde. Umarım önümüzdeki haftadan sonra güzel günler bizle birlikte olacak. Ligde güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum" dedi.

Leblebici, Şuan henüz liglerin başındayız. Bu ligde daha çok şey değişecek ve bunu değiştirecek olanda bizleriz.  Tedirginlik yok ama mağlubiyetler aldığımız için takımda biraz özgüven eksikliği var. Bunu da en kolay galibiyet alarak düzeltebiliriz." dedi.


"Taraftarlarımız müsterih olsunlar!"

Taraftarların endişeye kapılmaması gerektiğini vurgulayan Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, "Taraftarlarımız müsterih olsunlar. Düzelmesi gereken konuları düzelteceğim. Üzerimize düşeni yapacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Biz ligin sonunda gülmek istiyoruz” dedi..


Leblebici açıklamasının devamında şunları dile getirdi;

Göreve geldiğimiz günden bugüne 75 gün geçmiş ama Bu 75 Gün gibi çok kısa bir süre içerisinde çok büyük tecrübe edindik. Nerede yanlış yaptık, Hatalarımızı eksikliklerimizi biliyoruz. Yılmayacağız, Yıkılmayacağız Ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. 

"Benim adım Muzaffer, asla Pes etmeden çalışıp kararlılıkla  inşallah Muzaffer olacağız" dedi. 

Yeni Teknik Direktörümüz Tahir Çopur'a güvencimiz tam, kendisine direktif verdim. Bu takımı Şampiyon yapmak ve Bu şehrin güzel insanlarının yüzünü güldürmek için ne gerekiyorsa yapmasını söyledim. Bu konuda hocamız çalışmalarını sürdürüyor. Çarşamba günü (Yarın) bize bir rapor sunacak.


Transferde yetkili T.Direktörümüz Çopur, bu çalışmaları yürütüyor."

Kendisine bu konuda hocamıza tam yetki verdim. Bu takımı Şampiyon yapmak için ne gerekiyorsa , hangi mevkiye hangi transfer yapılmasını istiyorsa parasına puluna bakmadan raporunda belirtmesini istedim. Hocamız şuan bu konuda çalışıyor. İnşallah yarın, Teknik Direktörümüzün raporu doğrultusunda bizde ne gerekiyorsa acil olarak yapacağız dedi.  

Başkan Leblebici, "Biz bu göreve gelirken herhangi bir beklentiyle gelmedik. Hiçbir hesabımız da yok. Biz bu kulübe , bu şehire ve bu şehrin güzel insanlarına bir şeyler vermek için buradayız.
 Hepimiz Nevşehirspor'un başarısı için çaba harcıyoruz. Ve Allah'ın izniyle, Nevşehirspor'umuzu hak ettiği yerlere taşıyarak taraftarlarımızı sevindireceğiz. Biz niyeti halis olanların akıbetinin de hayır olacağına inananlardanız. Bu herkes tarafından böyle biline" dedi.

Çubukspor maçı sonrası Bulunduğu ruh halini de şöyle özetledi...

Karşılaşmanın son 15 dakikasında Protokol trübününde yerinde duramayan ve alınan mağlubuyet sonrası gözleri yaşaran Başkan Leblebici, maç sonrası yaşadığı üzüntüsüne ilişkin duygularını sorduğumuzda, yaşadığı ruh halini şu kelimlerle ifade etti.

Öncelikle Nevşehirspor’a hizmet etmenin gurur verici olduğunu dile getiren Muzaffer Leblebici, Çubukspor maçı sonrası alınan mağlubiyetten çok, bu büyük taraftarlarımızı, bu güzel insanlarımızı mutlu edemediğimiz için çok üzüldüm. Zira, Onlara bu stadta galibiyet hediye etmeyi çok arzuluyordum. Zira Bu güzel şehir ve büyük taraftarlarımız ne mağlubiyetleri ne de Bal ligini kesinlikle hak etmiyor.... 


PES ETMEK YOK...!

KİMSE MERAK ETMESİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ...


Benim hayatımda yakaladığım başarıların hiçbiri kolay olmadı diyen Leblebici, yaşamımın tüm evresinde hiç bir şeye öyle kolay ulaşmadığını belirterek, ​İşte bu azmin ve kararlılığın sonucudur. Bu yüzden kendi yapım gereği Alınan mağlubiyetler beni umutsuzluğa asla itmedi. Bilakis Bu beni kamçılar. 75 gün gibi kısa bir süre içerisinde çok şey öğrendiğimi düşünüyorum dedi.

Leblebici açıklamasının sonunda; "Başarıya, inançla azimle ve kararalılıkla taraftarlarımızla Şehrimizle el ele vererek, bu sezon Nevşehirspor’u özlediği Şampiyonluğa taşımak istediklerini" dile getirdi.


Haber: Mustafa Ferveren / FİB Haber