Nevşehir'e yaptığı yatırım ve Nevşehirspor'a destekleriyle büyük takdir toplayan bu manada Nevşehirli Vatandaşlardan çok sayıda teşekkür telefonları alan Nevşehirspor'un bir önceki kulüp Başkanı İş Adamı Muzaffer Leblebici'nin mutluluğunu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç'dan gelen telefon taçlandırdı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Nevşehirspor Kulübünün çiçeği burnundaki yeni Başkanı Salih Dirikoç bugün  İş Adamı Muzaffer Leblebici'yi telefonla arayarak "Nevşehir'e ve Nevşehirspor'a verdiği destek ve hizmetlerinden dolayı" kendilerine Nevşehir halkı adına özel teşekkürlerini ilettiler.

Nevşehirspor kulüp Başkanlığından istifası sonrası, kulübün şahsına olan 1.900.000 TL borcunu Nevşehir halkına bağışlayan Değerli yatırımcılarımızdan İş Adamı Muzaffer Leblebici'ye gelen bu sürpriz telefon kendisini çok mutlu etti. İlk olarak Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver , Leblebici'yi arayarak Nevşehir ve Nevşehirspor hizmetleri için teşekkür etti. Leblebici'ye, Bir dost kahvesinin her zaman hazır olduğunu söyleyen Başkan Ünver, her zaman için Nevşehir ve Nevşehir Belediyesi'nin kapılarının açık olduğunu belirtti.

Teşekkür ve Davet...

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç'ta, Leblebici'yi telefonla arayarak şehrimize kattığı değer ve Nevşehirspor'a verdiği maddi manevi büyük hizmetlerden dolayı Nevşehirspor camiası adına özel teşekkürlerini iletti.

Leblebici'ye Her zaman için baş tacımızsınız diyen Dirikoç, Nevşehirspor'un kapılarının her zaman kendisine açık olduğunu, ayrıca Nevşehirspor'un bu sezon oynayacağı maçlarda kendilerini "Onur Konuğu" olarak protokol trübününde ağırlamaktan dolayı duyacağı büyük memnuniyeti ifade etti.

İş Adamı Muzaffer Leblebici de, "Gerek Belediye Başkanı Sayın Hasan Ünver beyin gerekse Nevşehirspor kulüp Başkanı Salih Dirikoç beyin şahsımı bizzat araması ve teşekkürleri beni çok mutlu etti. Vefa adına  ve ortak geleceğimize dair umutlandırdı. Ben Nevşehir'de doğmamış olabilirim ama her zaman bu kadim kenti daima karşılıksız olarak sevdim ve ikinci memleketim olarak gördüm" dedi.

Leblebici, Belediye Başkanı Ünver'e ve Nevşehirspor Kulüp Başkanı Dirikoç ile yeni yönetime başarılar diledi.