Nevşehirspor Deplasmanda Talasgücü'nü 5-2 Mağlup Etti.

Nevşehirspor Kayseri deplasmanında Talasgücü Belediye spor'u mağlup ederek ligdeki liderliğini sürdürdü.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL Ligi) 5. Grupta İlimizi temsil eden Nevşehirspor ligin 23. Haftasında Kayseri ekibi Talasgücü Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Kayseri Atatürk Spor Kompleksi yan açık sahada oynanan müsabakada Mustafa Hakan Belder, Yusuf Susuz ve Türker Özer hakem üçlüsü görev alırken Gürcan Hasova dördüncü hakem ve Hüseyin Özçelik Gözlemci olarak yer aldı. Nevşehirspor maça kalede Can Avcı ile Eray Eren, Hüseyin Civelek, Ahmet Arslan, Şafak Bayraktar, Furkan Yıldırım, Aydın Kuzu Yannıck Kaho, Serhan Karahan, Chibuzor Aloysıus Nwogbo ve Hakan Doğan onbiri ile çıktı

Maçta ilk gol Kırmızı Beyazlı temsilcimizden geldi. Nevşehirspor’un Nijeryalı asıllı golcü futbolcusu ve Buzo lakaplı Chibuzor Nwogbo 3. Dakikada attığı kafa golü ile takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca ilk devre Nevşehirspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi Talasgücü Belediyespor beraberlik golünü buldu. (1-1), Nevşehirspor 50.dakika Serhan 'ın golü ile yeniden öne geçerken 57.Dakika maça yeniden eşitlik geldi (2-2). Nevşehirspor’dan Furkan Yıldırım 65. Dakikada skoru 2-3 yapan golü atarak kırmızı beyazlıları yeniden öne geçirdi. Nevşehirspor 80. Dakikada Buzo’nun kafa golü ile farkı ikiye çıkaran golü buldu. (2-4) Maçın son dakikalarında Aydın Kuzu Nevşehirspor’u 5-2 öne geçiren golü attı.

Maçta başka gol olmayınca müsabaka bu skorla sonuçlandı.

İşte grubumuzda oyananacak kader maçları...
Kalan son 3 maça göre şampiyon belli olacak...

Nevşehirspor'un kalan maçları:
Bay
Adana Büyükşehir Belediyespor
Ceyhanspor (D)

Yozgatspor'un kalan maçları:
Kilis Bld.spor(D)
Belen Bld.Spor
Kayseri Şekerspor (D)

Puan durumu
1.NEVŞEHİR SPOR GENÇLİK        56
2.68 AKSARAY BELEDİYE SPOR   53
3.YOZGATSPOR 1959 FK               52

Aksarayspor'un kalan maçları:
Azatlıspor
Arsuz Karaağaçspor 1967(D)
Talasgücü Bld.spor