Nevşehir 1.Amatör Küme Takımlarından MAKSAN Otomotiv Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı Ligin 3.Haftasında Karşılaştığı  Eğitim Gençlik Spor Takımını 4-0 Yendi.

Nevşehir 1.Amatör Küme maçları oynanmaya devam ediyor.Ligin 3.Hafta maçları oynandı.şu sonuçlar alındı.
A grubunda :
Maksan spor            :   4 -- Eğitim Gençlik spor       :    0
Kap.Göreme spor    :   2-- Gülşehir Belediye spor  :    1
Telekom spor           :   6 -- Nevşehir1969 spor        :    4
Suvermez Kale Sp    :   7 -- Ortahisar Belediye sp    :   0
Bu sonuçlardan sonra Suvermez Kale spor takımı 9 puanla liderliğini devam ettirdi.
Nevşehir 1.Amatör Küme Liginin yeni takımı Maksan Otomotiv Gençlik Ve Spor Futbol takımı Ligin 3.Haftasında rakibi Eğitim Gençlik ve Spor futbol takımını çok güzel bir futbol oynayarak 4-0 yendi ve ilk galibiyetini aldı.
Maksan sporun bu maçta gollerini Ramazan Çelik,Fikri Kaplan (penaltıdan) ve takımın genç golcüsü (17 yaşında) Tolga Köksal attı.
Bu maçta Maksan spor aldığı galibiyetle 4.sıraya yükseldi ve play of için daha şimdiden bende varım dedi.Takımın başarılı hocası Taner Aksoy oyuna yaptığı müdaheleler ile,yaptığı değişiklikler ile sahaya sürdüğü genç kadro ile seyirciler tarafından takdir edildi.
Maksan Otomotiv Gençlik Ve Spor Kulübü Teknik Direktörü Taner Aksoy yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi:
Nevşehir 1.Amatör Kümede mücadele eden 18 Takım içinde en genç kadroya sahibiz.Bunu avantaja çevirmek için elimizden geleni yapıyoruz.Futbolcularımın oynadığı oyundan ve mücadelelerinden oldukça memnunum.Geçen hafta Ürgüpte rakibimiz OrtahisarBelediye spor maçında özellikle ikinci yarı çok iyi bir futbol ortaya koyduk ama malesef 1-1 berabere kaldık.Bu maçta yine çok iyi oynadık ve bu sefer 3 puanı 4 golle alarak ligde 4.sıraya yükseldik.Hedefimiz Play of oynamak.Futbolcularıma güveniyorum ve bunu başarmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.