Nevşehir 1.Amatör Küme Takımlarından Maksan Otomotiv Gençlik Ve Spor Futbol Takımı Hafta Sonu Oynayacağı 1969 Nevşehir Spor Maçına Hazır.
 
Maksan spor futbol takımı hafta sonunda ilk yarının son maçında 1969 Nevşehir spor ile oynayacak.Ligde A grubunda yer alan iki takım sıralamada 7 puanla  5 ve 6.sırada yer alıyorlar.
 
Maksan sporda hedef bu maçtan 3 puan alarak ilk yarıyı 10 puanla 5. sırada tamamlamak.Bunun için hafta boyunca takım çalışmalarını Teknik Direktör Taner Aksoy nezaretinde yaptı.Takımda Esat Sarıkaya sakat,Ziya Sakarya ise cezalı bulunuyor.
 
Takımın Tecrübeli ve başarılı Teknik Sorumlusu Taner Aksoy şu açıklamalarda bulundu:
Biz bu sezon 1.Amatör Kümeye yeni yükseldik.Oyuncularım bu ligde ilk kez mücadele ediyorlar.Nevşehir 1. Amatör Küme takımları içinde yaş ortalaması en genç takıma sahibe sahibiz.Hafta sonu oynayacağımız 1969 Nevşehir Spor takımını yenip ilk yarıyı 5.sırada bitirmek istiyoruz.Takımım bu güce sahip.Oyuncularım bu hafta çok iyi çalıştılar.Bu maçtan 3 puan bekliyorum.İlk yarıyı 10 puanla kapatırsak ikinci devrede play of için takıma takviye yapacağız.Hedef bizim için ilk senemizde Play Of oynamak.dedi.