TÜRKİYE Genç ve yıldız masa tenisi milli takımı kampı 20.08.2016-05.09.2016 Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde başladı.

Nevşehir Kozaklı'da ki kamp ile sporcuların fiziksel verimliliklerini artırmayı hedeflediklerini belirten Masa Tenisi Genç Milli takım antrenörü Bayram Ali Yıldız, "Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde 20 Ağustos - 5 Eylül 2016 tarihleri arasında kampa girdik. Bu kamp ile hem sporcuların fiziksel verimliliklerini arttırmayı hedefliyoruz hem de kaynaşmalarını arzu ediyoruz. Kamp için katkı sağlayan Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne de teşekkür ederiz" dedi.

Kozaklı da 20.08.2016 tarihinde başlayan kamp 05.09.2016 tarihinde sona erecek. Kozaklı Spor Salonunda Antrenmanlarını sürdüren genç milli takım kafilesi  40 sporcu 4 antrönör olarak yer alıyor.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer'de FİB haber Merkezimize yaptığı açıklamasında Nevşehir de spor organizasyonlarının yanı sıra kamplar, gönüllülük faaliyetleri, Geziler, eğitim programları  ile de ön plana çıkarak ilimiz Nevşehir ve Kapadokya Bölgemizin tarihi ve doğal güzellikleri ile cazibe merkezi haline gelmeye devam ediyor.Nevşehir'in Jeotermal kaplıcalarıyla ünlü şifa kapısı Kozaklı ilçesinde antrenmanlarını sürdürecek olan Milli Takım kafilemize çalışmalarında başarılar dileriz dedi.