NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Futbol İl Temsilciliğinin organizasyonunda gerçekleştirilen ve Nevşehir Spor GK’nın masaya yatırıldığı iftar yemekli toplantı da takımın yeni sezondaki hedefleri, transferleri ve durumu ele alındı.


Söz konusu toplantıya Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Kara ev sahipliği yaparken, ASKF Başkanı Mustafa Avcı, Nevşehir Spor Kulüp Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin, Serhat Cantekin, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, İl Hakem Kurulu Başkanı Nazmi Orhan, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, ilimizde futbol branşında faaliyet gösteren takımların başkan ve yöneticileri toplantıya katıldılar.

Toplantıda konuşan Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, Nevşehir Spor’un yeni sezonda bir üst lige çıkabilmesinin Nevşehir’deki amatör futbol kulüplerinin en büyük temennissi olduğunu dile getirdi.

Karaca, ilimizde düzenlenen 1. Ve 2. Amatör küme takımlarının Nevşehir Spor’un bir üst lige çıkması durumunda önlerinde bir hedeflerinin var olacağına dikkat çekerken, yeni sezonda kırmızı beyazlı takıma maddi manevi destek olmak istediklerine işaret etti.

Nevşehir ASKF Başkanı Mustafa Avcı, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve İl Hakem Kurulu Başkanı Nazmi Orhan’da yeni sezonda Nevşehir Spor GK takımının 3. Lige çıkmasının ilimiz futbolu adına beklenen bir gelişme olduğuna işaret ettiler.

Toplantıya katılan ve şu ana kadar kulüp yönetimi olarak 15 futbolcu transferini tamamladıkları bilgisini veren Nevşehir Spor GK Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin, Nevşehir’de amatör Spor kulüplerinin böyle bir toplantıya iştirak ederek yeni sezon öncesinde BAL Liginde mücadele edecek olan Nevşehir Spor GK’ya fikir ve önerileriyle destek olmalarına büyük önem verdiklerinin altını çizdi.