SALİH EKEN VE MEHMET GÖNENİR YUVAYA DÖNDÜ.......
TORKU Konyaspor’da 2014-2015 sezonunda mücadele verecek alt yapı takımlarında görev yapacak isimler açıklandı. Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necati Alper Sırıt, Alman ekolünü örnek aldıkları yeni dönemde Werner Schoupa'nın Gençlik Geliştirme Sorumlusu olarak görev yapacağını ifade etti. Alt yapı konusunda yapılan çalışmaların yeni sezonda artarak devam edeceğini belirten Sırıt şunları söymedi. “Kulübümüzün A takım kadrosunda yer alan ve çalışmalarıyla örnek olan Werner Schoupa hocamızı Gençlik Geliştirme Sorumlusu olarak alt yapımızın başına getirdik”
“KENDİSİNİN tecrübelerinden yararlanarak ciddi atılımlar yapmak ve dünyada alt yapı konusunda örnek olarak gösterilen Alman ekolünü kulübümüze de uygulamak istiyoruz. Bunun için yola çıktık ve herkesin desteğiyle başarılı olmak istiyoruz. Ayrıca Werner Schoupa'nın yardımcılığına da camiamız tarafından sevilen değerli hocamız Salih Eken'i getirdik. İyi bir çalışma içerisinde kulübümüzde alt yapısında önemli işlerin yapılacağına inanıyoruz”. Alt yapı teknik kadrosu şu isimlerden oluşuyor. Gençlik Geliştirme Sorumlusu : Werner Schoupa, Gençlik Geliştirme Sorumlusu Yardımcısı: Salih Eken, Antrenörler: Muammer Pirinçci, Erol Yıldırım, Haldun Üstel, Zafer Demir, Ali Atlantı, Mustafa Koçan, Derviş Deniz, Kaleci Antrenörleri: Mehmet Gönenir, Abdulhalim Koçak.
Profesyonel Kaleci Antrenörü Mehmet Gönenir;

12 MAYIS 1963 NEVŞEHİR DOĞUMLU İLK VE OTA ÖĞRENİMİNİ NEVŞEHİRDE TAMALADI. FUTBOLA 1969 YILINDA MİNİKLERDE BAŞLADI.1977 YILINDA NEVŞEHİR ESNAFSPOR AMATÖR TAKIMDA KALECİLİK YAPTI.1980-81 YILINDA KAYSERİSPOA TRANSFER OLDUM.1982-83 NEVŞEHİRSPORDA 1983-1991 YILLARIND ETİBANK SAS TAKIMINDA PROF OLARAK DEVAM ETTİM.1991 -2001 YILLARINDA KALECİ ANTRÖNÖRLÜĞÜ YAPTIM.


12 MAYIS 1963 NEVŞEHİR DOĞUMLU İLK VE OTA ÖĞRENİMİNİ NEVŞEHİRDE TAMALADI. FUTBOLA 1969 YILINDA MİNİKLERDE BAŞLADI.