AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'den FB-GS Maçı İçin “Dostluk Kazansın”!

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için her iki kulübe de başarılar dileyen Açıkgöz, ''Bu akşam oynanacak derbide 2 büyük camiaya başarılar dilerim. '' dedi.

Derbide dostluk kazansın

Bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray derbisi öncesi açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Spor, barış, dostluk ve kardeşlik olduğu gerçeğiyle "FB-GS maçında dostluk kazansın." diye konuştu.

Açıkgöz, Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle ilgili olarak ''Umudumuz 100 yıllık rekabetin bu gün yine centilmenlik içinde fair play ruhu içinde en iyi şekilde geçmesidir. Saha içerisinde tabi ki büyük bir mücadele olacak. Ama sonuçta Türk futbolu, Türk sporu kazansın'' diye konuştu.'' dedi.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin dünyanın en büyük derbileri arasında yeraldığına dikkat çeken Açıkgöz, bundan da Türk futbol kamuoyunun gurur duyması gerektiğini kaydetti

Açıkgöz açıklamasının devamında, 'Daha sıkça, daha samimimi dostluk mesajlarının tüm taraftarlara verilmesinden yanayım. Rekabet kesinlikle olacak. Olmak zorunda. Ama herkesin iyi bilmesi gereken, bu 90 dakika ve yeşil saha içerisindedir. Onun dışındaki yaşam sadece futbolun güzelliğini ve futbolun bu ülke adına kazandırılmasından yana geçecek olan çalışmalardır'' şeklinde konuştu.