AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti.

Cuma namazını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait 2 nolu çim sahada Nevşehirli vatandaşlar ile birlikte kılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, namaz sonrası İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

İl Müdürü Muhsin Özdemir ile birlikte yapımı devam eden tartan pist çalışmalarını ve 3 nolu çim sahanın çevre aydınlatma ve düzenlemesini yerinde inceleyen Milletvekili Açıkgöz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne yapılacak olan yeni yatırımlar le ilgili bilgiler verdi.

Açıkgöz açıklamasında; "Cuma’nın bereketini hemşerilerimizle paylaştık, Cuma namazımızın ardından  Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muhsin Özdemir ile yapımı devam eden tartan pist çalışmalarını ve 3 nolu çim sahanın çevre aydınlatma ve düzenlemesini yerinde inceledik" dedi.

Nevşehir’i sporda söz sahibi yapmak adına her türlü desteğe hazır olduğunu belirten Milletvekili Açıkgöz, il Müdürü Özdemir'e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek tesislerden ayrıldı.