Nar kasabasındaki kendi tesislerinde başlattığı kamp çalışmalarını ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz; 3 Lig yolunda başarılar diledi.

HEP BİRLİKTE PROFESYONEL LİGE, NEVŞEHİRSPOR İLE! 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, Nar kasabasında kamp yapan BAL temsilcimiz Nevşehirspor futbol takımını ziyaret etti ve sporcularla bir araya geldi.

Lig öncesi yeni transferlerin adaptasyonu ve eksik bölgeleri görmek adına kamp yapan BAL Ligi Temsilcimiz Nevşehir Spor'un kampını ziyaret eden Vekil Açıkgöz takımın son durumu hakkında Antrenör ve Genel Kaptan'dan bilgi aldı.


Kamptaki sporcularla tek tek ilgilenen Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Nevşehir halkı sizden başarı bekliyor" diyerek, Profesyonel takımı olmayan illerden birisi de biziz, uzun bir süredir Profesyonel Futbola ve maçlara özlem duyan şehrimizde bu özlemi giderecek olan sizler ve başarılarınızdır.Bu yüzden artık bu yıl sizlerden Şampiyonluk bekliyoruz dedi.

Nevşehir Spor'a Vekilden Destek: "Bu yıl artık mutlaka olmalı..."

Açıkgöz, Hedefini 3.lig olarak belirleyen Nevşehir Spor takımının yani sizlerin her türlü eksikliğinizde şehir olarak maddi ve manevi yanınızdayız. Bu amaçla gönlünü ve tüm gücünü buraya kanalize eden yönetim kuruluna başarılar diliyorum.

Bir süre idmanı izleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Antrenör ve Teknik ekibe bu zorlu maratonda başarılar dileyerek kamp çalışmalarından ayrıldı.

Nevşehirspor kamp ziyaretine AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver ve Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar'da katıldı.