Nevşehir’de Gençlerimizi spora teşvik, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, sporun bireyler üzerindeki yaşam kalitesini artırmadaki etkisinin farkındalığını oluşturmak ve Türk sporuna katkı sağlamak amacıyla organize ettiğimiz 07-08/Eylül/2013 tarihleri arasında yapılan 3. Geleneksel Kapadokya Kupasına 17 İlden 140 sporcunun katılımı  ile yapılarak Sporun bütün güzellikleri ile dostluk ortamında tamamlandı. Kapadokya kupasında dereceye giren sporculara ödülleri Takdim edildi.
En çok puanı toplayan Kayseri Muaythai takımı Kapadokya kupasının birinciliğini, Antalya ikinciliği, Mersin ili ise üçüncülüğü almayı başardılar. Kapadokya kupası kapsamında Nevşehir Üniversitesi ve sosyal sorumluluk kapsamında sağlıklı gençlik ve spora katkılarından dolayı Nevşehir Emniyet Müdürlüğüne Türk Sporuna Hizmet kupaları verildi.

Kapadokya kupasına Türkiye Muaythai Federasyonu tüm kadroları ile Nevşehir’deydi. Bu şampiyonaya katılan ve bizleri onurlandıran, desteklerini esirgemeyen Sosyal sorumluluk kapsamında spora verdiği önemle bizleri yalnız bırakmayan Nevşehir Emniyet Müdürlüğü kadrosuna, Nevşehir Belediye Başkanlığına, Spor il müdürlüğüne Gelen sporcularımızın Tüm ihtiyaçlarını karşılayıp Nevşehir’in misafir perverliğini bir kez daha kanıtlayan desteklerini esirgemeyen Ticaret odası meclis başkan ve İnceler Kuruluşları sahibi Seyit İNCE , Nurlular Kuruluşları Sahibi Ekrem NURLU’ Öbekli Kuruluşları Sahibi Mehmet Ali ÖBEKLİ beylere, organizasyona desteklerinden dolayı FİB Haber ve FİB Ajansa, Okur Mühendisliğe, Simtel Ofsete, Versa Hastanesi sağlık ekibine, İlimiz Nevşehir'e gelerek bizleri onurlandıran Federasyon Başkanı Halil DURNA’ ya  federasyon As Başkanlar Okşar TAŞTAN, Hasan YILDIZ, Mustafa KIZIL, Şakir BAYRAMOĞLU, Doç.Dr.Özden TAŞĞIN, Federasyon Genel Sekreterimiz Korkmaz ATALAY, yıllardır Nevşehir’de spora emek veren değerli kardeşim Nevşehir Muaythai  Antrenörümüz  İsmail KAYA Beylere ve Teknik bütün kadroya müsabakamıza katılan idareci, antrenör, hakem ve sporcularımıza, İzlemeye gelerek Onurlandıran Nevşehir Halkına teşekkür ediyorum. Nevşehir’e geldiğimden bu yana söylediğim ve slogan haline getirdiğim sözümü tekrarlamak istiyorum. ‘’NEVŞEHİR HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK’’



Fatih Kağan ULU

Türkiye Muaythai Federasyonu İl Temsilcisi-Antrenör