Nevşehirspor da Cantekin Ailesinin istifası sonrası yaşanan belirsizlik ve kaos ortamı sonrası Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Nevşehirspor'un mevcut ve Eski yönetimi ile yeni yönetime talip olacak Nevşehirspor gönüllüsü iş adamları AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz başkanlığında Nar Belediyesinde toplandı.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda herkes teker teker söz alarak fikir ve düşüncelerini paylaştılar. Toplantı sonrası alınan karar neticesinde Bu hafta sonuna kadar Yeni Yönetim Listesinin oluşturulması görevi Çat Belediye Başkanı Kamil Duru Başkanlığında iş adamları Çetin Ulukuş, Salih Dirikoç, Ali Akkoç ve Ulutaş Dirlik'e verildi.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'da yaptığı açıklamasında, Herşey Nevşehirspor için... Bu amaç ve doğrultuda Türkiye'nin sayılı iş adamlarından önemli bir isminin yeni yönetimde yer alacağını müjdeledi.

Nevşehirspor'da heyecanlandıran gelişme: Nevşehirspor Kulüp Başkanlığı için Türkiye'nin Sayılı İş Adamlarından APAK Gıda CEO'su Muzaffer Leblebici'ye teklif yapıldı.​


Başkan Duru açıklamasında, Güçlü bir Yönetim oluşturulması için biran önce girişimlere başladıklarını ifade ederek. Yeni Nevşehirspor Yönetiminde Türkiye'nin Sayılı İş Adamlarından aynı zamanda Vergi Rekortmenlerimizden APAK Gıda CEO'su Muzaffer Leblebici'nin yer alacağını açıkladı. Nevşehir kamuoyunda büyük ses getiren bu açıklama sonrasında Toplantıya davet edilen Değerli İş Adamı Muzaffer Leblebici ile de bir görüşme yapıldı. Leblebici açıklamasında;" Değerli Milletvekilimize ve Belediye Başkanımıza bir söz verdim. Şahsım adına Üzerime düşen ne varsa hazırım" dedi. Leblebici ismi Nevşehir'de büyük heyecan yarattı.

Yeni oluşturulacak Yeni yönetim Kurulunun En geç bu hafta sonuna kadar yönetimin belirlenerek çalışmalara başlaması bekleniyor. Yeni Oluşturulacak Yönetimde bir kaç süpriz ismin daha yer alması bekleniyor. Yönetimin oluşturularak görev dağılımının yapılmasının hemen ardından 3.Lig için Şampiyonluk parolasıyla yeni sezona girecek Güçlü bir Takım kurulması için transfer çalışmalarına başlanıcak.

Alınan Karar: 
Nevşehirspor için bugün gerçekleşen toplantıdan NEVŞEHİR, ÇAT ve NAR ın birleştiği bir yönetimin oluşumuna karar verildi. Yeni yönetimin oluşturulması görevi Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'ya verildi. Nevşehirspor camiasına hayırlı olsun...

Herşey NEVŞEHİRSPOR İçin...! Güçler Birleşti...