Nevşehirspor Kulüp Başkanı İş Adamı Muzaffer Leblebici bombaları ardı adına patlatmaya hazırlanıyor. Nevşehirspor'da en büyük eksikliği kurumsallaşma adına tesbit ederek bu konuda çalışmalarını sürdüren Leblebici , sağlam altyapısıyla herkesin hayalini süsleyen ve özlenen Nevşehirsporu kurmak için kolları sıvadı.

İş Adamı ve Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Leblebici bu doğrultuda ilk iş olarak
Nevşehir'e davet ettiği Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu yönetici Ahmet Kavsara ve profosyonel yöneticilerinden İsmet Savcılıoğlu'nu ağırlayarak, yapılan istişareler sonucunda Nevşehirspor için yol haritası belirlendi.

Nevşehirspor'da Futbol Takımının kurumsallaşmasına yönelik yapılan değişiklikler kapsamında, İdari Menajerlik görevine tam yetkiyle İsmet Savcılıoğlu getirildi.

Nevşehirspor'un Büyük Hedefleri doğrultusunda çalışmalara start veren Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, bu doğrultuda Profosyonel yönetici olarak Kulüple ilgili Teknik Direktör başta olmak üzere transferlerden alt yapıya kısa orta ve uzun vadeli projeler için tam yetkili olarak İsmet Savcılıoğlu ile her konuda anlaştı.

Savcılıoğlu, Nevşehirspor'u diriltmek ve altyapıyı şaha kaldırmak için start aldı. Değerli  Tecrübeleriyle Türk futboluna yıllarını vermiş Yıllların profosyonel yöneticilerinden İsmet Savcılıoğlu bugün Nar tesislerinde incelemelerde bulundu.

Başkan Leblebici öncülüğünde yeni sezon hazırlıklarına hızlı bir şekilde başlayan Nevşehirspor'da, Profosyonel Yönetici olarak İdari Menajerliğe getirilen İsmet Savcılıoğlu'nun ilk sözü "Bugüne kadar duyduklarınızı bildiklerinizi unutun" Nevşehirspor için yepyeni bir dönem başlıyor dedi.


Nevşehirspor'da Başkan Leblebici tarafından görevlendirilen ve tam yetkiyle donatılan İsmet Savcılıoğlu FİB Haber objektiflerimize şu açıklamalarda bulundu...

FİB Haber Merkezi olarak İsmet Savcılıoğlu'na yeni görevinde başarılar diliyoruz.