Nevşehir 1. Amatör Küme'de mücadele eden futbol takımlarına malzeme yardımında bulunuldu. 

Nevşehir GHSM Kamp Eğitim Merkezi binasında düzenlenen malzeme dağıtım törenine, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk,Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı M.Ali Tanrıver, İlçe Başkanı Salih açıkgöz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, ASKF yöneticileri ile 1. Amatör Küme'de mücadele eden futbol takımlarının temsilcileri katıldı.

Törende, Nevşehir Valisi Aktaş,Nevşehir Milletvekilleri, AK Parti İl, İlçe Başkanı amatör takımların yetkililerine, futbol topu ve forma takımından oluşan malzemelerini teslim etti.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün amatör sporun gelişmesi için yaptığı katkıların devam edeceğini dile getiren İl Müdürü Mustafa Ünlüer, "Gençlerin spor yapmasına imkan tanımak bize büyük mutluluk veriyor." dedi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş
, Birinci amatör küme'de mücadele eden futbol takımlarına yapılan malzeme yardımlarından dolayı güzel bir dayanışma örneği sergilendiğini ifade ederek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti. Nevşehir 1. Amatör Küme takım temsilcilerine de hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Amatör spor kulüplerindeki, sporcu ve yöneticilerin, kıt imkanlarla bu işi yürüttüğünü vurgulayan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise, yapılan bu yardımların kulüplerimize hayırlı olması dileğinde bulundu.

Nevşehir 1. Amatör Küme takım temsilcileride Spor İl Müdürü Ünlüer'e, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Milletvekillerine teşekkür ettiler.

​Törende, FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı da Görespor Kulüp Yöneticisi Ahmet Ceylan'a yeni formalarını teslim ederek tüm kulüplere başarılar diledi.