Nevşehir 1969 Gençlik ve Spor Kulübü U-15 Futbol Takımı ,  Nevşehir Belediye Spor ile hazırlık maçı oynadı.

Nevşehir 1969  Gençlik ve Spor Futbol Takımı Teknik Direktörü Ali Özcan müsabakaya ; kalede Mustafa Can Demirkol , defansta, Bünyamin Yılmaz , Caner Taşpınar , Kaptan Uhud Yalın ve Hikmet Can Onbaşı , Orta sahada , Murat Ergenç , Yasin Gül , Yusuf Arslan , Yusuf Altuntaş  ve Mehmet Doğan , Forvette ise İzzet Türker onbiri ile başladı.

    İki takımda çok güzel bir mücadele ortaya koydular. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarı 0-0 beraberlikle bitti. İkinci yarıya iki takımda oyuncu değişiklikleri yaparak başladı. İlk yarıya oranla daha çok pozisyon ve mücadele vardı. 

Müsabakanın 65.dakikasında Nevşehir 1969 GSK U-15 Futbol takımı kaptanı Uhud Yalının verdiği harika ara pasını iyi değerlendiren golcü oyuncu İzzet Türker harika bir aşırtma vuruşla topu kalecinin üstünden ağlara yolladı. Müsabaka bu golle maç 1-0 Nevşehir 1969 GSK U-15 futbol takımının üstünlüğü ile sona erdi. Müsabakanın Hakemliğini ise Nevşehir Belediye Spor Takımı Antrenörü Mustafa Kaya yaptı.

Maçın ardından  Nevşehir 1969 Gençlik ve Spor Kulübü U-15 Futbol Takımı Teknik Direktörü Ali Özcan şunları söyledi;

    Nevşehir 1969 Gençlik ve Spor Kulübü olarak Nevşehirde futbolun lokomotifi olmaya devam ediyoruz. Genç takımlarda iddialıyız. U-16 da final oynama başarısı gösterdik. Şimdi sıra U-15 takımımızda , bu çocuklar final oynamayı başaracak güçteler. Bu müsabakada dört oyuncumuz eksik olmasına rağmen güçlü rakibimiz Nevşehir Belediye Sporu 1-0 yenerek Ürgüp Spor maçı öncesinde moral depoladık. Bütün takım iyi mücadele etti ama Kaptan Uhud Yalın ve Murat Ergenç ile Hikmet Can Onbaşı  çok iyi bir oyun ortaya koydular. Müsabaka centilmence oynandı. Bundan dolayı Nevşehir Belediye Spor Teknik ekibine ve futbolcularına teşekkür ediyorum.

Hedefimiz Final oynamak. U-15 Ligine katılan bütün takımlara başarılar dilerim.dedi.