Nevşehir’de 1.Amatör Futbol Ligi hafta sonu oynanan karşılaşmalarla başladı.

Nevşehir’de 1.Amatör Futbol Liginde 2012-2013 sezonu hafta sonu oynanan karşılaşmalarla başladı.

 

Cumartesi günün oynanan karşılaşmalarda; Yusuf KARAKUŞ, Önder KAYA ve Uğur ERYILMAZ Hakem üçlüsünün yönettiği Kaymaklı Spor – Acıgöl Spor müsabakasını Kaymaklı Spor 7-1 gibi farklı bir skorla kazanmayı başararak, lige iyi bir başlangıç yaptı.

 

 

Nevşehir 2 nolu Futbol sahasında oynanan Hisar Spor – Kozaklı Spor mücadelesini Orta Hakem Ahmet EĞRİDERELİ ile Yan Hakemler Erkan ODABAŞI ve Hasan BALTA idare etti. Mücadeleyi Hisar Spor 5-1 kazanırken 3 puanın da sahibi oldu.

 

 

Cumartesi, gününün bir diğer karşılaşmasında, Nevşehir 3 nolu Futbol sahasında Kapadokya Nevşehir Spor ile Göre spor kozlarını paylaştı. Hakan DURMAZ, Erkan ERDEM ve Tolga GÜRLER Hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada rakibini 1-0 yenen Göre Spor gülen taraf oldu.

 

 

Cumartesi günü oynanması gereken Ürgüp Spor – T.Telekom Spor müsabakası T.Telekom Sporun ligden çekilmesi ile Ürgüp Spor lehine hükmen 3-0 sonuçlandı.

 

 

Pazar günü 4 müsabaka oynandı. Gülşehir’de oynanan ve Hadi DEDEOĞLU, Erdal BEĞENEN ile Yavuzcan ORHAN’ın Hakemliğini yaptığı Gülşehir Belediye Spor – Sağlık Spor arasında oynanan karşılaşmayı ev sahibi Gülşehir Belediye Spor 3-1 kazanmayı başardı.

Kapadokya Avanos Spor ile Derinkuyu Gücü arasında Avanos’ta oynanan müsabakayı Orta Hakem Serdar ONAY yönetirken, Yasin KELEŞ ile Alper AYKEMEZ yan hakemliklerini yürüttü. Müsabakadan galip ayrılan ekip konuk Derinkuyu Gücü oldu. Kapadokya Avanos Spor’u evinde 3-1 mağlup eden Derinkuyu 3 puanın sahibi oldu.

 

 

Pazar gününün bir diğer maçı, ligin iki güçlü ekibi Nevşehir Üniversitesi ile Suvermez Kale spor arasında gerçekleşti. Nevşehir 2 nolu Futbol sahasındaki maçı Aydın YARAR, Halil GÜMÜŞ,  Kadir AKYOL hakem üçlüsü yönetti. Zorlu mücadelede 3 puanın sahibi Suvermez Kale Spor’u 5-3 yenen Nevşehir Üniversitesi oldu.

 

 

Günün son maçında İl Özel İdare Spor ile Kapadokya Göreme Spor Nevşehir 3 nolu Futbol sahasında karşı karşıya geldi. Kapadokya Göreme Spor’un 2-1 gelip gelerek 3 puanın sahibi olduğu karşılaşmayı Mustafa GÜÇLÜ, Tahsin GEDİK, Mehmet YILMAZ Hakem üçlüsü idare etti.

 Nevşehir 1.Amatör Futbol Liginde 1.Haftanın Sonuçları

 

Nevşehir 1.Amatör Lig’de 1.Hafta

Toplu Sonuçlar

A Grubu

Kaymaklı Spor          7-1     Acıgöl Spor

Hisar Spor                 5-1     Kozaklı Spor

Kapd.Nevşehir Spor  0-1     Göre Spor

Ürgüp Spor                3-0     T.Telekom (Hükmen)

 

B Grubu

Gülşehir Belediye Spor  3-1  Sağlık Spor

Kapd.Avanos Spor           1-3  Derinkuyu Spor

Nevşehir Üniversitesi       5-3  Suvermez Kale Spor

İl Özel İdare Spor             1-2  Kapadokya Göreme Spor

 

Nevşehir 1.Amatör Futbol Liginde 2.Haftanın Programı

06 Ekim 2012 Cumartesi

Suvermez Kale Spor - Kapd.Avanos Spor

Derinkuyu Spor - İl Özel İdare Spor

Nevşehir Üniversitesi – Sağlık Spor

Kap. Göreme Spor  - Gülşehir Bel. Gençlik Spor

 

07 Ekim 2012 Pazar

Kozaklı Spor – Kaymaklı Spor

Acıgöl Spor – Kapd.Nevşehir Spor

Göre Spor – Ürgüp Spor