2. Amatör Küme’de Ortahisar Farkı

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de 4. haftası geride kalan 2. Amatör Küme Futbol Liginde Ortahisar Göreme Belediye Spor takımı ligin ilk dört haftasında 4 galibiyet alarak birinci amatör küme futbol ligine daha şimdiden göz kırpmaya başladı.

Nevşehir Merkez ve ilçe-belde sahalarında deplasmanlı lig usulüne göre oynanan müsabakalarda şu ana kadar oynadığı müsabakalarda gerek sergilediği futbol ile gerekse aldığı 4 galibiyetle dikkatleri üzerine çeken Ortahisar Göreme Belediye Spor takımı B grubunda daha şimdiden en yakın rakibine 6 puan fark attı.

A grubunda ise Acıgöl Spor 4 maçta elde ettiği 3 galibiyet ve bir beraberlikle dikkat çeken takım oldu. A grubunun liderliğini üstlenen Acıgöl Spor ise en yakın rakibine 4. hafta sonunda 3 puan fark atmış durumda.

A grubunda Diyanet Gençlik Spor, Kale Gençlik Spor ve Telekom Spor bir üst lige çıkabilmek için mücadele verirken, Nevşehir Gençlik Spor takımı ise henüz puanla tanışamadı.

Öte yandan ikinci amatör küme futbol liginin B grubunda Kalaba Spor, İbrahimpaşa Spor ve Sulusaray Belediye Spor takımları da 1. amatör kümeye çıkabilmek için mücadele sergilerken, Çalış Belediye Hilal Sporun ligde henüz puanı bile bulunmuyor.