NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de 14 Takımın katılımı ile düzenlenen ve 6. haftası geride kalan 2. Amatör küme futbol liginde 4 takımın kıyasıya mücadelesi dikkat çekiyor.

Nevşehir Merkez, Avanos, Gülşehir sahalarında oynanan müsabakalarda geride kalan 6 haftalık bölümde A grubunda Çat Gençlik Spor ve Üniversite Gençlik Spor takımlarının kıyasıya liderlik mücadelesi yaptıkları gözlenirken, bu grupta İbrahimpaşa ve Karapınar Spor takımlarının 6 hafta sonunda grubun en zayıf halkaları oldukları gözleniyor.

B grubunda ise Telekom Spor ile Polis gücü takımlarının liderlik mücadelesi sürüyor. Bu grubunda Sulusaray Gençlik Spor ile Eğitim Gençlik Spor takımlarının 6 hafta sonunda elde ettikleri 4 puanlı grubun en alt sırasında kaldıkları gözlendi.

Nevşehir 2. Amatör Küme futbol liginde 7. hafta müsabakaları 7 Mayıs 2015 Perşembe günü oynanacak müsabakalarla tamamlanacak.

Saat 16.00’da oynanacak müsabakalarda 2 Nolu çim sahada İbrahimpaşa Spor – Karapınar Spor ile, Gülşehir’de oynanacak maçta Gülşehir Belediye Gençlik Spor takımı Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Gençlik Spor ile, 3 Nolu sahada oynanacak bir diğer maçta ise Diyanet Gençlik Spor takımı Kavak Gençlik Spor takımı ile karşılaşacak.