NEVŞEHİR(MHA) Nevşehirli atletizmcilerimiz önümüzdeki günlerde İzmir ilinde yapılacak olan atletizm müsabakalarına hazırlanıyor.

Küçük kız ve Erkekler, Yıldız Kız ve Erkekler kategorilerinde yapılacak olan İzmir Naili Moran Atletizm yarışmalarına Nevşehir’den yaklaşık 40 sporcunun katılması hedefleniyor.

Atletizm Antrenörü İsa Demir, 2 aydır hazırlandıkları Naili Moran Atletizm yarışmalarında ilimizde atletizm branşının alt yapısı olan küçükler ve yıldızlar kategorilerinde katılım sağlanacağını belirtti.

Sporcuların hem müsabaka deneyimi kazanmaları, hem de ilk kez Nevşehir’e temsil edecek olmalarının da büyük önem taşıdığını belirten Atletizm Antrenörü İsa Demir, “İzmir ilimizde 19-21 Haziran 2015 tarihleri arasında yapılacak olan Naili Moran Atletizm yarışmalarına küçükler kızlar ve erkekler, yıldız kız ve erkekler kategorilerinde yaklaşık 40 Sporcuyla katılacağız. Bu sporcularımız arasında müsabakalarda dereceye imza atabilecek sporcularımız da var. İlimiz atletizminin alt yapısı olan bu sporcularımızın hem müsabaka deneyimi elde etmesi, hem de birçoğunun ilk kez Nevşehir’i temsil edecek olmaları heyecanı ile hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.