Ligde Oynadığı bütün karşılaşmaları kazanan ve son maçta Derinkuyu Gücü nü 2-1 yenerek  şampiyon olan Telekom Spor Takımı İlimizi U 13 Türkiye Şampiyonası gurup maçlarında temsil etmeye hak kazandı.

Bu yıl Katıldığı  U 14 Liginde Şampiyonluk ve U15 ve U16 liglerinde 2.lik elde eden Nevşehir Telekom Spor Kulübü alt yapılara verdiği destek ile dikkat çekiyor.

Konu ile ilgili konuşan  Nevşehir Telekom İl Müdürü ve aynı zamanda Telekom Spor Kulübü başkanı Yavuz YAPAR,

Biz sporu sadece madalya ve rekabet değil birleştirici bir unsur olarak görüyoruz. Türk Sporuna en büyük hizmet veren bir kuruluş olarak bizde ilimizde elimizden geldiğince spora hizmet etmek Geleceğin Milli takımlarını oluşturacak bu gençlere yatırım yaparak  doğru ellerde eğitim almaları için çaba sarfetmekteyiz. Gençlerin bizleri daha iyi yerlere götüreceği inancı ile 2008 den itibaren bir geçiş süresi sonunda geçtiğimiz yıl  ve bu sene alınan başarılar bizim doğru yolda ilerlediğimizin bir kanıtıdır. Bu aldığımız başarılı sonuçlar tabiki başta hocamız Kürşad Bey ve Çocukların özverili çalışmalarının sonucudur. Biz sadece desteğimizi veriyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu başarılarımızı Yurt çapınada yayarak ilimizden bu alanda başarılı bir takım olarak Nevşehir Telekom spor adını duyurmak istiyoruz.

Diyerek açıklamalarda bulundu.