Nevşehir 1.Amatör Küme Futbol Karşılaşmalarında Yarı Final İlk Maçları Tamamlandı. Dün oynanan Nevşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligi yarı final ilk maçında Kapadokya Göremespor Suvermez Kalespor'u deplasmanda 3-0 mağlup ederken, bugün oynanan maçta ise Çat Gençlik Spor Takımı Gülşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. İlk yarısı 1-1 biten maçın ikinci yarısında da her iki takımın karşılıklı attıkları gollerle müsabaka 2-2 tamamlandı. Bu sonuçla deplasmandan 1 puan çıkarmasını bilen Gülşehir Belediyespor ikinci maç öncesi büyük avantaj yakaladı.

Çat Gençlik Spor : 2  ( Goller: Ramazan ve Volkan)
Gülşehir Belediyespor : 2 ( Goller: Emin ve Cemal)
Karşılaşma Sonucu...

Kapadokya Göremespor, büyük avantaj yakaladı

Nevşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligi A Grubunu ilk 2 sırada bitirdikten sonra Play-Off çeyrek finalinde Acıgölspor’u eleyen Suvermez Kalespor ile Kapadokya Nevşehirspor’u saf dışı bırakan Kapadokya Göremespor yarı finalde birbirine rakip oldu.

Suvermez Köyü’ndeki çim sahada oynanan müsabakayı ev sahini takımın yaklaşık olarak 200 kadar taraftarı takip etti.

Hadi Dedeoğlu’nun yönettiği maçta yardımcı hakem olarak Muammer Uçar-Erdal Beğenen ve 4. hakem olarak Gökhan Dur görev aldı.

Karşılaşmanın ilk devresi Göremespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona ererken, 2. yarıda çıkan tartışmada hakem 2 takımdan 1’er sporcuya kırmızı kart çıkartarak oyun dışına gönderdi.

Kapadokya Göremespor 2 gol daha bularak Suvermez deplasmanından 3-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı.

2 takım yarı final rövanş maçında 31 Mart 2018 Cumartesi günü Avanos İlçe Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 2 maçın ardından rakibine üstünlük sağlayan ekip Çatspor- Gülşehir Belediyespor arasında oynanacak olan maçlarda tur atlayan ekibin finalde rakibi olacak. Tarafsız sahada oynanacak olan final maçında galip gelen ekip ise Nevşehirspor’un grubunu lider tamamlaması durumunda direk olarak Bölgesel Amatör Lig’e katılma hakkı elde edecek.

Suvermez Kalespor : 0
Kapadokya Göremespor : 3
Karşılaşma Sonucu...

Haber Mustafa Ferveren