Karaca’dan Centilmenlik Çağrısı

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir 1. Amatör küme futbol ligi hafta sonunda başlıyor. Lig öncesinde tüm takımlara başarılar dileyen Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, Centilmenlik çağrısında da bulundu.

Göreve seçildiği günden bu yana İlimizdeki amatör futbol takımlarının birlik ve beraberlik içerisinde olması, amatör futbol takımlarının sorunlarının hep birlikte bir araya gelinerek çözüme kavuşturulmasına gayret eden Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, tek amaçlarının Nevşehir’de futbolun daha üst seviyelere taşınması olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ve futbol takımlarının başkanları, yöneticileri, ASKF Başkanı, İl Hakem Kurulu Başkanı, Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanının da katıldığı toplantıda ele alınan sorunların çözümü noktasında çalışmaların aralıksız sürdüğüne dikkat çeken Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, “İlimizde futbol en üst zirve yaptığı dönemlerden biri de birinci amatör küme futbol liginin başlayacak olması. Ligimizde mücadele edecek tüm takımlarımıza, kulüp başkanlarımıza, yönetici, idareci ve tüm futbolcularımıza öncelikle sezonun başarılı ve centilmence geçmesi temennisinde bulunuyorum. Takımlarımızın her sezon olduğu gibi bu sezonda yine birbirinden renkli ve mücadele dolu müsabakalara imza atacaklarından kuşkumuz yok. Müsabakaların herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden yapılması için gereken tüm girişimlerimizi yaptık. Geçtiğimiz günlerde düzenlediğimiz istişare toplantısında da ele aldığımız futbol takımlarımızın sorunlarının çözümü adına da çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Allah’ın izniyle bu sorunları tüm takımlarımızla, sporcularımızla, başkan ve yöneticilerimizle el birliği içerisinde çözeceğiz” açıklamalarında bulundu.