Dile Kolay, Koskoca 27 Yıl

NEVŞEHİR(MHA) Amatör Spor Kulüpleri Federasyon başkanlığı görevini 27 yıldır sürdüren Mustafa Avcı, yeniden bu göreve seçildi.

Hafta sonunda ASKF Başkanlığının Görgünler Pasajındaki hizmet binasında gerçekleştirilen genel kuruluna çok sayıda kulüp yöneticisinin yanı sıra Federasyonun yeni yöneticileri de katıldı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına 3 yıl daha devam etme kararı aldıklarını genel kurul toplantısında yineleyen Federasyon Başkanı Mustafa Avcı, 2011-2012, 2013 Yıllarında yapılan faaliyetlerle ilgili genel kurula katılanlara bilgiler verdi.

Açık oy tasnifi ile yapılan oylama sonucunda genel kurula katılanların oylarıyla yeniden ASKF Başkanlığına seçilen Mustafa Avcı, yeni dönemde Kulüplerle, Hakem ve Gözlemcilerle birlikte başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandıklarını ifade etti.

Nevşehir ASKF Yönetiminde; Mustafa Avcı (Başkan), Oktay Avcı(Genel Sekreter), Salih Armağan, Recep Ata, Mehmet Hemit, Bayram Ekici, T. Mehmet Karaca, Ahmet Ceylan ve Ersin Dörtkol isimleri yer aldı.

Denetleme kurulunda; Cengiz Yücel, Harun Seçgeler ve Faruk Arıkan isimlerinin yer aldığı ASKF’de Onur kurulu üyeliklerine Yavuz Göncü, Seyfullah Donmaz ve Sedat Cantekin seçildi.

Disiplin Kurulunda; Mehmet Bıyık, Yüksel Yavuz ve Harun Aysin’in yer aldığı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığında genel Kurul Delegeliklerine ise Mustafa Avcı, Salih Armağan ile Recep Ata yer aldılar.