Nevşehirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz yaptığı açıklamasında; "İlk yarıda bizleri en güzel şekilde misafirperverliklerini göstererek çiçekler ile karşılayan ve ağırlayan komşu ilimiz Yozgatspor Camiasını Bu önemli Anadolu Derbisinde Nevşehir'e yakışırcasına aynı şekilde misafir edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi..

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIN KAZANAN NEVŞEHİR OLSUN

Nevşehirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz, "Sahada yüreğini ortaya koyan futbolcularımıza bizlerde Türübinde
 son dakika, son nefese kadar destek olup sevdamıza sahip çıkacağız. Bu maçı Kardeş takımımız Yozgatspor ile el ele, kol kola izleyeceğiz. Spor zevk oyunudur, maç sonunda kazananı tebrik edeceğiz. Dostluğumuza leke vurmak isteyen ve aramızı karıştırmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz.r Özellikle son günlerde her ne kadar malum cenahlarca sosyal medya üzerinden sahte hesaplar açılarak bir takım tahrik edici provokasyonlar yapılmak istenmiş olsada sağduyulu ve iki dost kulüp Nevşehir ve Yozgat camiaları olarak bunlara asla prim vermeyecek ve birkaç kendini bilmez zevatlarında ortalığı karıştırmalarına izin vermeyeceğiz."

Bu vesile ile Pazar Günü Oynanacak Olan Yozgatspor maçına Tüm İl, İlçe, Köy ve Kasabalarda bulunan Vatandaşlarımızı ve sporseverlerimizi Nevşehirspor'u Desteklemeleri için Gazi Stadına Davet ediyorum dedi.

Haber: Mustafa Ferveren