Nevşehir Barosu Nevşehirspor teknik heyeti ve futbolculara Hukukçular konağında moral kahvaltısı düzenledi. Kahvaltıya Nevşehir Barosu Başkanı Av. Necmi Öncül, Baro Yönetimi, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehirspor teknik heyeti, futbolcular ve taraftar grubu temsilcileri katıldı.

Nevşehir Barosu Başkanı Av. Necmi Öncül kahvaltıda yaptığı açıklamasında, Bizler Nevşehir Barosu olarak şehrimize değer katan tüm olguların yanında olmaya devam ediyoruz. Uzun yıllardır, tüm iç saha maçlarını takip ettiğimiz şehrimizin takımı Nevşehirspor'a, yarın oynanacak olan Şampiyonluk yolunda önemli karşılaşma öncesinde moral ve motivasyon amaçlı kahvaltıya davet etmek istedik. Kulüp Başkanımız Salih Dirikoç, yönetimi kurulu üyelerimiz ve kıymetli futbolcularımız da bizi kırmadı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Takımımıza sağlıklı ve başarılı bir sezon geçirmelerini diliyoruz, Nevşehir Barosu olarak takımımızın her zaman yanlarındayız. Nevşehirsporumuza bu hafta oynayacak olduğu Aksarayspor maçın da başarılar diliyoruz" dedi.

Bu şehir bu takım hepimizin herkesin takımına sahip çıkması gerekiyor diyen Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç'ta, Böylesine güzel bir organizasyonda bizleri buluşturan Sayın Baro Başkanımız Av. Necmi Öncül nezdinde kahvaltıyı düzenleyen Nevşehir Barosu'na teşekkür etti.

GALİBİYET SÖZÜ VERDİLER
Nevşehirspor'un tecrübeli golcüsü Buzo ve Yannick de, "Biz yeter ki galip gelelim. Kahvaltı için teşekkür ederiz" diyerek takım adına galibiyet sözü verdi.

Kahvaltı sonrası Nevşehir Barosu Yönetimi, Nevşehirspor Yönetimi, taraftarlar, teknik heyet ve futbolcularla günün anısına fotoğraf çektirdiler.