Nevşehir Barosu Nevşehir Belediyespor teknik heyeti ve futbolculara Hukukçular konağında moral kahvaltısı düzenledi.

Kahvaltıya Nevşehir Barosu Başkanı Av. Necmi Öncül, Baro Yönetimi, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Şımarmaz, Mustafa Alevli,  Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Dinler, Av. Fevzi Aygün, Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir Belediyespor teknik heyeti, futbolcular ve taraftar grubu temsilcileri katıldı.

Nevşehir Barosu Başkanı Av. Necmi Öncül kahvaltıda yaptığı açıklamasında, Bizler Nevşehir Barosu olarak şehrimize değer katan tüm olguların yanında olmaya devam ediyoruz. Bu sene 3. Ligde mücadele eden şehrimizin takımı Nevşehir Belediyespor'a yarın oynayacağı Büyükçekmece Tepecikspor maçı öncesinde moral ve motivasyon amaçlı kahvaltıya davet etmek istedik. Kulüp Başkanımız Yusuf Kaya, yönetimi kurulu üyelerimiz ve kıymetli futbolcularımız da bizi kırmadı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Takımımıza sağlıklı ve başarılı bir sezon geçirmelerini diliyoruz, Nevşehir Barosu olarak takımımızın her zaman yanlarındayız. Nevşehir Belediyesporumuza bu hafta oynayacak olduğu Büyükçekmece Tepecikspor maçın da başarılar diliyoruz" dedi.

Bu şehir bu takım hepimizin herkesin takımına sahip çıkması gerekiyor diyen Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz da, Böylesine güzel bir organizasyonda bizleri buluşturan Sayın Baro Başkanımız Av. Necmi Öncül nezdinde kahvaltıyı düzenleyen Nevşehir Barosu'na teşekkür etti.

GALİBİYET SÖZÜ VERDİLER
Nevşehir Belediyesporlu futbolcular kahvaltı için Baro Başkanı Öncül'e teşekkür ederek galibiyet sözü verdiler.


Kahvaltı sonrası Nevşehir Barosu ve Nevşehir Belediyespor Yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla günün anısına fotoğraf çektirdiler.

Nevşehir Barosu Başkanı Sayın Av. Necmi Öncül aynı zamanda 30 adet kombine de alarak Kulübümüze büyük destek sağlamıştır. Teşekkürler