Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde kurulan ve 2. Ligde mücadele eden  Bayan Basketbol Takımımız Pazar günü Şanlıurfa’da Harranspor ile karşılaştı. Basketbol severlerin desteklerinin yanı sıra dostluk ve centilmenlik içerisinde geçen karşılaşma sonunda Üniversitemiz Basketbol Takımı, Harransporu 47-65 yendi.

 

Yeni kurulan bir takım olarak bazı eksiklerin bulunduğunu belirten Üniversitemiz Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Mustafa Yarılı, “Takımımız yeni kurulan bir takım olduğu için bazı eksikliklerimiz bulunmakta. Bu eksiklerimizi gerçekleştirdiğimiz karşılaşmalarla birlikte yerinde görerek gideriyoruz.  En kısa zamanda bunları tamamlayarak daha iyi sonuçlar elde edeceğimiz inancındayım” dedi.

 

Yeni Kurulan bir takım olmalarından dolayı öncelikli amaçlarının galibiyet olmadığını söyleyen Nevşehir Üniversitesi 2. Lig Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Mustafa Yarılı, “Takımımız bu sene kurulan yeni bir takım. Bu nedenle önceliğimizde galibiyet değil,  eksikliklerimizi gidermek var.  Bunları tamamladığımız zaman daha güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum”dedi.