Nevşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Esat Özaltın, Başkan Vekili İbrahim Yüzer, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Muhammed Fevzi Aygün ve Hamza Köybaşı, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker’i makamında ziyaret etti.

Yeni sezonda koyduğu hedefler kapsamında kurum ve kuruluşlara gerçekleştirdiği ziyaretlere bir yenisini ekleyen Nevşehir Belediye Spor Kulübü yöneticileri, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker ile görüştü.

Görüş alışverişinde bulundular

Samimi bir ortamda geçen görüşmede, ülke gündemi ve Nevşehir Belediye Spor Kulübü ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kulüp Başkanı Esat Özaltın ve beraberindeki yöneticiler, ziyaret sonunda İl Başkanı Ali Türker’e üzerinde ismini taşıyan Nevşehir Belediye Spor forması hediye etti.

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker'de ;"Şehrimizde tüm değerlerimizin olduğu gibi şanlı takımımızın da her daim destekçisiyiz. O sene bu sene, bu sene 2.lig senesi. Bu sene, geçen sezon son maçta kıl payı kaçan şampiyonluğu kucaklama senesi! Ocağımıza ziyaretlerinden dolayı kulüp başkanımız Esat ÖZALTIN nezlinde tüm NEVŞEHİR BELEDİYESPOR camiamıza teşekkür eder, bu hafta başlayacak olan ligde başarılar ve şampiyonluk dileriz." dedi.

#Plaka50sampiyonBelli