TFF 3. Lig 5. Grup'ta Nevşehir Belediye Spor evinde karşılaştığı Lider Karacabey Belediye Spor ile golsüz berabere kaldı.

TFF 3. Lig temsilcimiz Nevşehir Belediye Spor, ligin 21. haftasında lider Karacabey Belediye Spor  ile 0-0 berabere kaldı. Müsabakayı Çorum bölgesi klasman hakemlerinden Celal Bayraklı yönetti. Bayraklı’nın yardımcılıklarını ise Hacı Mehmet Ekmekyermez ve Muhammet Oğuzhan Öztaş yaptı. Maçın 4. Hakemi ise Bartın bölgesinden Atakan Topaloğlu'ydu.

90 dakika boyunca her iki takım da yakaladıkları pozisyonları gole çevirme noktasında zayıf kalınca müsabaka başladığı gibi golsüz eşitlikle kapandı.

Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz Karacabey Belediyespor ile kendi evinde berabere kalarak 2 puan kaybetti. Bu sonuçla liderle arasındaki 13 puanlık farkta korundu. 

Bu maçın ardından Nevşehir Belediye Spor 31 puan ile 5.sırada kalırken Karacabey Belediye Spor A.Ş. ise 45 puan ile liderliğini sürdürdü.

Müsabakayı, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Rasım Arı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Nevşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Esat Özaltın’ın yanı sıra yaklaşık 2 bin taraftar takip etti.

Bu arada müsabaka öncesinde Gazi Stadı Türk Bayrakları ile donatıldı. Nevşehir Belediye Spor’u desteklemek için kapalı tribün bölümüne gelen taraftarlara da Nevşehir Belediyesi tarafından Türk Bayrağı dağıtıldı. Bayraklarla donatılan Gazi Stadı maç esnasında muhteşem bir görüntü oluşturdu.

Stat: Gazi

Hakemler:  Celal Bayraklı x, Hacı Mehmet Ekmekyermez x, Muhammet Oğuzhan Öztaş x

Nevşehir Belediyespor: Onur Behiç Özalgan xx, İlker xx, Ziya Şakar xx, Emre Gemici x, Mehmet Tosun x (Dk 76 Muhammed x) , Onur Ural xx, Alper xx (Dk. 64 Sinan xx), Ethem xx, Savaş xx (Dk. 89 Okay ?), Yasin xx, Okan xx

Yedekler: Murat, Tolgahan, Hakan Yakup, Muhammed Emin, Sinan, Recep, Oktay

Teknik Direktör: Uğur Balcıoğlu

Karacabey Belediyespor A.Ş.: Hasan xx, Hasan Güleryüz xx, Serhen xx, Sefa xx (Dk. 64 Ömer x), İlyas x, Muhammet x, Abuzer xx (Dk.80 Said x), Gökhan x, Onur x, Rasimcan xx, Sadık xx (Dk.88 Berk xx)

Yedekler: Yağızcan, Berk, Ömer, Saruhan, Berkay, Said, Ahmet

Teknik Direktör: Erdoğan Yılmaz

Sarı Kartlar:  Alper, Sinan, Ziya (Nevşehir Belediyespor) Onur, Hasan, Rasimcan, İlyas (Karacabey Belediyespor A.Ş.)

Temsilcimiz önümüzdeki hafta komşu il temsilcisi Yozgatspor 1959 Fk ile yine kendi sahasında Gazi stadında karşılaşacak.