Nevşehir Belediye Spor ’un merkezi olan ve antrenman faaliyetlerini gerçekleştirdiği Nar Tesisleri'nde, Nevşehir Belediyesi tarafından korona virüse karşı dezenfekte çalışması yapıldı.

Nevşehir Belediyesi kent genelinde korona virüse karşı aldığı tedbirleri arttırarak devam ediyor. Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel bir ekip ile gerçekleştirilen dezenfekte çalışmaları

Kırmızı Beyazlı ekibin merkezi olan ve antrenman çalışmalarını gerçekleştirdiği Nar Tesisleri’nde de dezenfekte uygulamasında bulundu. Tesislerin yönetim, teknik heyet ve futbolcuların kullandığı çalışma alanları, toplantı salonları, dinlenme alanları, fitness salonu, soyunma odası, malzeme odası, çamaşırhane, teknik direktör, sportif direktör ve yardımcı antrenörlerin odası gibi birçok alanı dezenfeksiyon işlemlerinden geçirildi. Nar kasabasında bulunan Nevşehir Belediye Spor ’un merkezi olan tesisin dezenfeksiyon işleminin, Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından haftalık olarak tekrarlanacak.