TFF ile 2'nci ve 3'üncü Lig Kulüpler Birliği değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya Nevşehir Belediye Spor da davet edildi. TFF Riva'da gerçekleştirilen toplantısına Nevşehir Belediye Spor Başkan Esat Özaltın ve Başkanvekili İbrahim Yüzer katıldı.

TFF tarafından Riva'da gerçekleştirilen toplantıya TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekilleri Mehmet Baykan, Yılmaz Büyükaydın, Ali Düşmez, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Genel Sekreter Kadir Kardaş ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can'ın yanı sıra 15 2. ve 3. Lig kulüpleri başkan ve temsilcileri katıldı.

Toplantıda TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'in tescil formatı ile ilgili değerlendirmelerde bulunulduğu ifade edildi toplantı ile ilgili bir açıklama yapan Nevşehir Belediye Spor Başkan Esat Özaltın ve Başkanvekili İbrahim Yüzer. “TFF'nin düzenlemiş olduğu toplantıya iştirak ederek Play off oynama isteğimizi belirttik aksi takdirde liglerin oynanmasını istiyoruz görüşlerimizi bildirdik.” Çıkacak kararın adaletli olacağına olan inancımız tam” diyerek konuştular.